ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Наджи Шенсой получи работна виза, води тренировката утре
Автор: Екип Plovdiv24.bg 12:26 / 24.02.2010Коментари (36)4839
© Plovdiv24.bg
Старши треньорът на Локомотив Наджи Шенсой получи днес в Истанбул работната си виза. Веднага след това специалистът потегли за Пловдив. Така със сигурност Шенсой ще може да води "черно-белите" в първия пролетен кръг срещу ЦСКА. Наставникът ще проведе лично и последните две занимания на отбора преди този мач. Утре в 12 часа на Лаута Шенсой ще даде и официална пресконференция за медиите, на която ще отговаря на всички спортно-технически въпроси преди старта на полусезона в „А" група.
Още по темата: общо новини по темата: 19
01.03.2010
01.03.2010
28.02.2010
27.02.2010
27.02.2010
27.02.2010
предишна страница [ 1/4 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Не мога да разбера защо има толкова злобни коментари в нашите новини?По-добре ли ще бъде без дербито?
0
 
 
ахахахахахахахахахахахахаха,папагали,колко сте жалки.
+3
 
 
Остават броени дни до старта на първенството!Черно-белите редици са стегнати и в пълна бойна готовност!Чета разни новинки из нета и разбрах, че румънеца ни готвел тактически капани, щял да ни вкара гол от статично положение.На тоя румънец му е бедна фантазията пък какви тактически капани му е заложил Шенсой!Тия от ЦСКА не знаят първо с какъв състав ще излезнем, нито пък с каква тактика ще играе Шенсой!Мноого ги е страх "червените" щото сме им загадка.То ние феновете сме в невидение, та какво остава за тях.Дано да ги изненадаме.Мисля, че е време вече да бием на "Армията"!С Локо в сърцето!Напрееееед машиниииии!
+1
 
 
е локо сега вече няма ботев,няма дербита няма шоу,сигорно много се радвате.пожелам ви успех и дано поне вие се спасите от фалит.и помнете никога не се радвайте на чуждото нещастие,защото може да ви застигне и вас.успех.
на 24.02.2010 г.
+1
 
 
Успех на любимия ни ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ!
-2
 
 
Всички буфери заедно с Наджи Шенсой защо не ми изиграете един шансон.
-3
 
 
Как ви отива тоя тренер мангали.Шиптар мюсюлман рязан ятаган.хааааахааааахахахаххахаххах ЦИГАНИ СЕ РОДИХТЕ ТУРЦИ ЩЕ УМРЕТЕ
0
 
 
Виж ся,добре звучи но мисля че повече от 1000 няма да сме! Иначе всеки който е свободен и се колебае,е длъжен да иде в софия! В този мач сме длъжни да отидем повече хора! Не заради друго а заради "новия" ни клуб!Резултата е на заден план!Ако вземем нещо ще е прекрасно и не е невъзможно,но ако паднем въобще не трябва да ни пука!Важното е да се съберем много,както бяхме преди ерата ГТ!Който се колебае да тръгва веднага,или с екскурзията която е страхотно изгодна и организирана или да пали колата,да я напълни с приятели и да тръгва!А тези които се притесняват от ексцесии,да са спокойни!Екскурзията ще се води от пилотна кола и ще се ходи директно до стадиона и обратно а има и една поговорка"да би мирно седяло,не би чудо видяло"!Отиваме да подкрепим любимия отбор а не за друго!Айде,вдигайте се и тръгвайте!Място за колебание няма!
+1
 
 
Да не го вадим голям, важното е да си вземем мачовете с отборите от нашата черга! Но добре е момчетата, особено новите, да почувстват подкрепата ни на официален мач извън Пловдив!
+1
 
 
Събота минимум 3000 човека на Армията. Само Локо.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Фенове на Локо организират благотворителен футболен турнир
Томаш с много важно изказване относно бъдещата селекция на Локо
Огромно признание в Китай за бивша звезда на Локо
Тежък удар за Локомотив Пловдив
БФС сменя формата, Ботев и Локо с отбори във Втора лига
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: