ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (5) | Вчера (26)
Център на Академик: Пловдив е моето място! Всичко е супер и се чувствам отлично!
Автор: Екип Plovdiv24.bg 10:27 / 18.10.2022Коментари (0)1273
©
Баскетболистът на Академик (Пловдив) Кръстан Кръстанов заяви, че е взел правилното решение да премине в състава на "студентите" от тима на Ямбол през лятото на тази година. 23-годишният център даде интервю пред официалния сайт на пловдивчани, в което призна, че е имал оферти и от други отбори, но изрази увереност, че Академик е правилното място за развитие на кариерата му.

"През последните два сезона и половина играх в Ямбол под ръководството на Тони Дечев. Мисля, че напреднах доста и извлякох максимума от ситуацията. Прецених, че е време за следващата стъпка в баскетболната ми кариера. В начолото на това лято старши треньорът на Академик Йордан Янков се свърза с мен. Мисля, че моето място е в Пловдив. Моята интуиция ме доведе тук. Имах доста оферти, но в крайна сметка смятам, че направих правилното решение", коментира Кръстанов.

Той обърна внимание и на моментното състояние на отбора: "Доста приятно съм изненадан от организацията на Академик. Тук е правилното място за мен. Всичко е супер и се чувствам отлично. Щастлив съм, че направих този избор да дойда тук. Всеки се старае за това организацията да върви напред и да просперира. Тук има всичко необходимо за това един играч да се чувства добре и да показва какво може. Чувствам се страшно мотивиран за сезона. Можем да покажем едно добро лице. Имаме голям потенциал и супер колектив. Лично от мен може да се очаква здрава игра във всеки един мач и себераздаване, атрактивни изпълнения и, надявам се, доста победи. Мисля, че всеки един състезател винаги иска да спечели титлата на страната."

Кръстанов сподели и целта, която си е поставил: "Моята цел е да стана шампион на България. В личен план искам да постигна максимума на възможностите си и да дам всичко от себе си. Пожелавам здраве на мен и на моите съотборници, без него не можем да постигнем нищо. Другото е преодолимо и със здрава работа се постига. Ще покажа на какво съм способен. Поставям цел пред отбора влизане в топ четири", завърши Кръстанов.

До момента през сезона в Националната баскетболна лига (НБЛ) Академик (Пловдив) загуби и двете си изиграни срещи. "Студентите" отстъпиха 86:94 на Берое в първия кръг, а след това допуснаха поражение с 84:96 от състава на Черноморец (Бургас).
Още по темата: общо новини по темата: 479
22.04.2024
20.04.2024
15.04.2024
14.04.2024
11.04.2024
05.04.2024
предишна страница [ 1/80 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Актуални Четени Теми
Важна промяна относно последния мач на Академик Пловдив за настоящия сезон
Академик Пловдив с втора поредна домакинска победа
»
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: