ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (3) | Вчера (28)
Голяма битка в Пловдив! "Обичайните заподозрени" спорят за Суперкупата на България
Автор: Екип Plovdiv24.bg 14:17 / 14.10.2022Коментари (0)1241
"Обичайните заподозрени" за всеки волейболен трофей през последните години - Хебър Пазарджик и Нефтохимик 2010 Бургас са готови за дългоочакваната битка за Money+ Волейболна Суперкупа 2022.

На пресконференция, състояла се днес в хотел SPS в Пловдив, старши треньорите на двата тима - Камило Плачи (Хебър Пазарджик) и Иван Станев (Нефтохимик 2010 Бургас), заедно с капитаните - Виктор Йосифов (Хебър Пазарджик) и Георги Петров (Нефтохимик 2010 Бургас), споделиха очакванията си от двубоя.

Мачът за Money+ Волейболна Суперкупа 2022 ще се състои на 15 октомври, в комлекс "Сила" в Пловдив от 18:30 часа. Билети могат да се закупят онлайн или на каса в деня на събитието.

Броени часове преди първия съдийски сигнал, и двата тима са готови да покажат волейбол от най-високо ниво, като в отбора на бургазлии единствено Ивайло Великов е с леко неразположение и ще пропусне мача, а в Хебър липсващ ще е Симон Хирш, който претърпя операция. Пазарджиклии се възстановят и след дългото пътуване до Румъния (където играха мач за Шампиионска лига).

И от двата щаба изразиха надежда, че залата ще е пълна, с фенове както от Бургас, така и от Пазарджик, но и от Пловдив, тъй като шпаги кръстосват отново едни от най-силните волейболни отбори.

Ето какво още споделиха участниците в пресконференцията:

Иван Станев, треньор на Нефтохимик 2010 Бургас: “Пазя топли чувства от годините, които прекарах в Пазарджик, но ще дадем всичко от себе си, за да спечелим тази купа. За нас ще бъде първи официален мач. За този месец и половина направихме добра подготовка, изиграхме няколко контроли. Мога да гарантирам, че моят отбор ще се бори с всички необходими волейболни аргументи, за да приберем Суперупата в Бургас. Не мисля, че има чак толкова какво да се изненадаме, познаваме се добре. В един такъв мач обаче зарядът е малко по-специален, тъй като титлата се решава само в един мач. Пожелавам и на двата отбора да играем на едно добро ниво и да създадем зрелище в залата!

Георги Петров, капитан на Нефтохимик 2010 Бургас: “Миналата година следих достатъчно как се представяшр отбора Нефтохимик. Предвид големите амбиции на Хебър, знам, че те са се фаворитите. Но ние имаме своите предимства и се надявам да направим приятна изненада, за да можем да зарадваме нашите фенове и да донесем купата у дома, в Бургас."

Камило Плачи, треньор на Хебър Пазарджик: “Миналият сезон беше перфектен но това сега е нов сезон, ново пътуване. Имаме седем нови играчи в отбора, които трябва да намерят своите механизми в играта, както и своя капацитет за победи. Искам да поздравя Иван Станев, който миналата година помогна много за успехите ни. Беше един играч за подражение и мисля, че ще направи добра кариера като треньор, има качествата. Надявам се обаче да не започне да побеждава веднага!"Виктор Йосифов, капитан на Хебър Пазарджик: “Не знам как ще се развие срещата, всичко ще се реши на полето, по време на мача. Смятам, че сме добре подготвени. Това, че изигирахме няколко мача, ни дава спокойствие - да знаем какво можем да направим и т.н. Ще излезнем и ще дадем най-доброто от себе си, за да успеем да победим!"

На събитието присъстваха още Таско Тасков, маркетинг директор на официалния спонсор на Волейболната Суперкупа - Money+, както и Ерик Карлтон, оперативен директор и собственик на b1b.box.

Таско Тасков: “Чест е да подпомагаме един от най-успешните спортове в България, защото волейболът заедно с футбола и баскетбола е в Топ 3 на най-успешните ни спортове. Предстоят изненади. Пожелаваме късмет на всички отбори тази година и дано да имаме повече представители и в Шампионска Лига!"

Ерик Калртон: “Както знаете, сключихме договор за 3 години за излъчване на мачове на НВЛ. Зрителите на телевизията ще могат да гледат на живо по четири мача на кръг. Първата среща на живо е днес, между отборите на Левски София и Монтана Волей. Успех на всички!"






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Актуални Четени Теми
Феновете на Локо вече могат да купуват билети за битката на "Тича"
Изненадваща раздяла! Треньорът, който спечели 3 титли и 3 купи, напусна Марица
Сватбата ще свири на Локо, пратиха Давидов на стадион "Христо Ботев"
Маричанки вдигат пред Общината двете спечелени купи този сезон
Отдавна не беше се случвало! Без глоби за Локо и Ботев след мачовете от 30-ия кръг
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: