ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Крис Добрев: 8 години са си 8 години! Ако вкарам на Ботев, няма да се радвам!
Автор: Екип Plovdiv24.bg 11:16 / 29.09.2022Коментари (3)4128
©
Футболистът на Славия Кристиан Добрев е категоричен, че дори и да вкара гол на бившия си клуб Ботев (Пд), няма да се зарадва, а ще се извини на "жълто-черните" фенове. 21-годишният нападател подчерта, че трансферът му в Славия е необходимата крачка към по-големи успехи.

"Изиграхме добра контрола с Хебър и се готвим за мача с Ботев (Пд). Изкарах доста хубави години в Ботев. Ботев ми е дал много като клуб, за мен този двубой ще е много специален. До преди една година не можех да си представя, че ще играя срещу Ботев, ако трябва да бъда честен. Но нещата са такива, излизам с настроение и се надявам да се получи един добър мач. Аз нямам на кого да се доказвам, в момента моята работа е да се докажа в Славия, а не в Ботев“, сподели Кристиан Добрев в предаването "Домът на футбола“ по Диема спорт.

Славия гостува на Ботев (Пд) в петък от 19:30 часа в мач от 12-ия кръг на шампионата.

"Миналата година, в последния мач, който изиграхме с Ботев в Коматево, вкарах гол, но не го зачетоха. Естествено се извиних, не мога да си позволя да се зарадвам, така го почувствах просто. Все пак 8 години, са си 8 години. Най-вероятно, ако и сега вкарам, няма да се зарадвам“, добави футболистът на "белите“.

"Няма напрежение в Славия и правим нещата, които тренираме. Например, в мача с ЦСКА бяхме много напрегнати, но имаме добър колектив, има разбирателство. Доста се налагат млади български момчета тук, идването ми в Славия е много добър ход. Ако искам да постигна нещо в кариерата си, трябва да мина през Славия и да помогна на себе си“, каза още играчът.

Трансферът в Порто не бе от най-успешните за него, но футболистът на Славия вече гледа напред.

"Точно когато се адаптирах, получих много тежка контузия. Това ме извади от строя за два месеца, тъкмо тогава щях да съм титуляр. След като се оправих, поиграх един месец и дойде пандемията. Спряха шампионата и аз се върнах в България, те нямаха на каква база да подновят договора ми“, каза още Добрев.

Мечтите на Кристиан Добрев се простират до клуб в Испания, Италия. Освен това, се надява да попадне и в списъка на националния селекционер на България някой ден.

"Със сигурност на г-н Кръстаич трябва да му се даде време. Ще трябва време, не трябва да прибързваме“, каза още 21-годишният Добрев.
Още по темата: общо новини по темата: 299
08.06.2023
07.06.2023
07.06.2023
06.06.2023
06.06.2023
05.06.2023
предишна страница [ 1/50 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+2
 
 
Тоя в Славия го съживиха, но в Коматево си беше мъртвец. Това е да си част от школата на ботевЪ от Коматево. Колкото по- бързо избягаш, толкова по- бързо ставаш футболист...
+2
 
 
А , още една жълта юношка изгонена от ботевЪ. Агент Пачев е голям, д а дадеш на първия отбор Тонев е истинско наказание. Футболист без физика, техника и интелект... Жълтури мотивирайте си юношите с новината за Тик Ток звездата, за 19 годишния негър от Виста, който подписва и за другия футболист на Виста , който пристига. Истинско наказание е да си ботевист, школата в Коматево е мъртва, първия отбор в изпадащите, клетката в Коматево празна, няма песни, няма дух, МЪРТВИЛО... Прекрасно!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Платек изненада, договорът на Керкез не е сигурен! Решението ще бъде взето следващия месец
Ботев отпусна 1900 билета за феновете на ЦСКА-София
Феновете на Ботев питат Платек за селекцията и нов договор на Керкез
Локо (София) пусна билетите за Ботев, призова феновете за подкрепа
Ботев насочва поглед към "Коматево"
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: