ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (9) | Вчера (19)
Локо подписа с Чиликов
Автор: Екип Plovdiv24.bg 07:10 / 07.02.2010Коментари (37)12000
© Plovdiv24.bg
Нов сериозен трансфер осъществи ръководството на Локомотив (Пловдив) вчера.

Нападателят Георги Чиликов ще играе с черно-бялата фланелка в следващата година и половина и ще се присъедини към лагера на "смърфовете" възможно най-бързо.

Административният директор Атанас Узунов успя да уреди на тарана самолетен билет от Истанбул за Анталия днес от 19.00 ч. и час по-късно на летището в Анталия той ще бъде посрещнат и откаран в хотел "Атлантис".


Видео от лагера на Локо в Анталия / (c)Lportala.net

Така битката за титулярното място сред нападателите ще стане ожесточена, тъй като Наджи Шенсой разполага с Гара Дембеле, Борислав Хазуров, Георги Данов и Рангел Абушев на този пост.

Източник: Lportala.net
Още по темата: общо новини по темата: 183
18.03.2010
17.03.2010
09.03.2010
25.02.2010
23.02.2010
23.02.2010
предишна страница [ 1/31 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
учуден съм от няколкто пишещи се локомотивци тук в този форум които УЖ са от локото пък не спират да плюят по чиликов или електричката!!!!???? тези хора за мен са или некомпетентни по въпроса за футбола,или са малки пичове или са жълтури !!!!! ами момченца,до преди 40 дена отбора и президента ни бяха такива че чиликов и здравко на техния фон щяха да са като руни или кристяно роналдо! айде моля да не забравяте този факт! до оня ден бяхме почти като жълтурите днес вече и претенции!!!!! да стари са,да треньора ни е нестабилен и притеснява на моменти но нека им дадем щанс най-напред пък тогава да говорим! вие кво искате ????? дойде коко и давайте сега да върнем шампионския отбор!!!! ми тъпо е подобно мислене!!!! ми оная от басейните ни докара до там че и жоро илиев да възкръсне(вечна му памет) пак не може да ни гарантира оставането!!!! първо имаме адски малко време да обиграем чисто нов отбор който да свикне с чисто нов треньор и ръководство и второ имаме адски малко точки и мачове за да сме спокойни! по-голямата част от отговорността остава в наши ръце! ръцете на ФЕНОВЕТЕ! имаме стабилен президент имаме втората по сила селекция в страната ни след цска имаме огромен дух като клуб и публика! сега е нужно ние всичките фенове да започнем да подкрепяме отбора така както само ние можем и така както беше през годините преди пернишката плувкиня! а ние го можем и сме длъжни да го направим и тогава успеха ни е ГАРАНТИРАН! САМО ТОГАВА!!!! иначе по форумите е лесно да критикуваме треньорите и футболистите само че няма как всички да мислим еднакво и това е нормално! сега в ЛОКОМОТИВ силните са треньора шенсой,зума,узунов,едо и естествено собственика!!!!! ОСТАНАЛОТО Е РАБОТА НА НАС ФЕНОВЕТЕ А НИЕ СМЕ ДОКАЗАЛИ СИЛАТА СИ И САМО СЛЕД 20 ДНИ ТРЯБВА ДА Я ПОКАЖЕМ И СЪМ УБЕДЕН ЧЕ ОТНОВО ЩЕ СТРЕСНЕМ ДОСТА ОТБОРИ!!!!! ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ НАД ВСИЧКИ И НАД ВСИЧКО!!!!!
0
 
 
Стига бе маина Чилика, Електричката, даите да си вземем и Мето Стойнев от пред и средната възраст в отбора ще е 35 години. Беше нападател, но всяко нещо с времето си.
+2
 
 
Успех на Чиликов! Опитен,висок, добре играе с глава, добре поема и разпределя топката с гръб към вратата, бележи Много необходим в борбата за оцеляване!
-1
 
 
за какво ни е този? миналата година се направи на велик и отказа в последния момент да подпише. Да си стои при шараните
0
 
 
АБЕ ЗАщО ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ ВИКА НА БОТЕВчЕТАТА ЦИГАНИ,ЗАщО ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ ПОДИГРАВА И СЕ СМЕЕ НА ЛУМПЕНИТЕ ОТ БОТЕВ. иначе на чиликов -добре дошъл
0
 
 
како правите тук ве скатии, аре 4е ви 4акат в Скутаре.не ви стигат само 8 ретнитопковци,пуснете се да направите 11,ина4е ще има служебно 3:0,пубертети нещастни!!!
0
 
 
Злато, сребро и рекорд за атлетите на Локомотив Пловдив от международния турнир "Академик".Защо ли не се очудвам.
+2
 
 
Чиликов е машина, ще вкара доста голове за отбора на Пловдив. Само Ботев Криводол и Първомайската група. :)))))
-2
 
 
Преди години в Б група имаше календар на льокото -Формацията която ще атакува А група.Класираха се пети.Сега нова теза,,Любимеца на Пловдив''.Колко футболисти са пловдивчани.Този Чиликов се предлагаше на толкова отбори пък е и на възраст.Нищо лошо нямам против вас,но вие винаги досега сте били втория отбор на Пловдив.Изживейте си комплекса на по-малкият брат.От един град сме селяни сме били защото собственика ни е с такъв прякор.Фантасмагории.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Легенда на Черно море: Мачовете срещу двата отбора под тепетата са решаващи!
ЦСКА 1948 цака ЦСКА-София за юноша на Ботев
Петъчен футболен маратон - три мача в Първа лига днес
Отлична новина за стадионите на Локомотив и Ботев
Първо в Plovdiv24.bg: Юноша на Ботев с тежка контузия! Претърпя операция в столична клиника
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: