ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (27)
Грозни обиди и освиркване на химна ни в Скопие, но наказахме македонците!
Автор: Стойчо Генов 23:41 / 26.09.2022Коментари (8)4606
©
България завърши с победа участието си в турнира Лига на нациите. Нашите удариха Северна Македония с 1:0 като гости в последния си двубой от групата.

Кирил Десподов (50) бе точен за България, а домакините играха почти 80 минути с човек по-малко заради изгонването на Тодор Тодорски.

Преди началото на двубоя близо 20 000 по трибуните на стадион "Тоше Проески" в Скопие грозно освиркваха българските привърженици и футболисти, както и химна ни "Мила Родино". През целия двубой пък от трибуните се чуваше обидното скандиране "Българи - татари".

С победата България завърши на второ място в крайното класиране с актив от 9 точки, а западните ни съседи останаха трети със 7 т. По-важното обаче е, че националният ни тим ще остане в четвърта урна при жребия за квалификациите за европейското първенство през 2024 година.

В 14-ата минута Тодор Тодорски удари над коляното Марин Петков реферът му показа директен червен картон.

Пет минути след началото на второто полувреме резултатът бе открит. Радослав  Кирилов подхвана контраатака по левия фланг още от нашата половина и пусна перфектен пас към Кирил Десподов. Капитанът овладя с гърди с шут с десния крак прати топката през краката на вратаря за 0:1.

На два пъти топката бе изчиствана пред самата голлиния - веднъж пред нашата врата от Валентин Антов и веднъж в полето на домакините след удар с глава на Антон Недялков.

Три минути преди края капитанът на Северна Македония Барди провокира Радослав Кирилов и се стигна до масово спречкване на терена, което завърши с по един жълт картон на двамата. Минута по-късно същият този Барди задържа за фланелката Филип Кръстев, но реферът не се престраши да го изгони и подмина ситуацията.

България игра в състав:

Даниел Наумов, Виктор Попов (82- Йоан Стоянов), Пламен Гълъбов, Валентин Антов, Антон Недялков, Марин Петков, Янис Карабельов (46- Никола Илиев), Илиян Стефанов (46- Филип Кръстев), Илия Груев, Радослав Кирилов, Кирил Десподов (90+3- Иван Йорданов).
Още по темата: общо новини по темата: 334
28.03.2024
27.03.2024
26.03.2024
26.03.2024
26.03.2024
25.03.2024
предишна страница [ 1/56 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
Може да сме татари , но явно е по-добре от ТЪП МАКЕДОНЕЦ.
Нищо не пишете - днес в Пловдив, в спортната зала има волейболен мач за суперкупата на България.
на 27.09.2022 г.
+4
 
 
От всички държави в света, България първа призна Македония като самостоятелна и независима нова държава. България първа подари танкове и оръжия за армията на Македония. България без проблем призна името на държавата Македония. България подкрепи кандидатурата на Македония за членство в Европейския съюз. България подари българско гражданство на десетки хиляди македонци и им издаде българския паспорти, за да могат македонците свободно да пътуват и работят в Европа. Още много други жестове на уважение направи България за Македония. - Но, отплатата за това снощи беше: "Бугари – татари", "Бугари – цигани", "Бугари – пички". Така е, като юго-комунистите продължават да им промиват мозъците!
+1
 
 
България победи България,освиркаха химна на Дедите си продажници...
+5
 
 
И на тези им даваме път към Европа, негодни нечовеци. Един русофил беше скочил да коментира "Каква е разликата между отношенията на Русия с Украйна и България с Македония" опитвайки се да защити война срещу цял народ. Отговорът господа рашафили е, че ние не нахлуваме под претекст, че защитаваме българското малцинство, докато трепем всичко, което видим.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
След 1:8 от Септември, юношите на Ботев паднаха и от Славия
Легендарен отбор от Бундеслигата следи играч на Локо! От "Лаута" искат 3 млн. евро
Пловдивски тенисист игра срещу бивш №24 в света на четвъртфинал в Испания
Наш национал: Локо (Пд) играе най-стойностния футбол в България
Платек изненада, договорът на Керкез не е сигурен! Решението ще бъде взето следващия месец
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: