ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Топалова предаде окончателно акциите си на Коко Динев
Автор: Екип Plovdiv24.bg 11:57 / 03.02.2010Коментари (36)6336
© Plovdiv24.bg
Локомотив се отърва окончателно от близо тригодишното управление на Галя Топалова официално вчера, пише в. "Марица". Топалова е имала среща с настоящият шеф Константин Динев в столицата, на която са присъствали и адвокатите на двамата. Тя е прехвърлила целия си пакет от акции на името на Динев и вече няма нищо общо с клуба. Информацията бе потвърдена и от двете страни. Влизането на Коко Динев във владение на Лаута ще бъде обявено официално на общото събрание, което е насрочено за 8 февруари. На него ще бъдат вписани и имената новите членове на Съвета на директорите.

Според слуховете Топалова е съумяла да прибере 2/3 от средствата, които се полагат на клуба от телевизионни права. Решението на Даксон Да Силва, Дани Кики и Кирил Акалски да не преминат в Черноморец и ЦСКА пък вбесило Топалова и повече от месец тя отлагаше даването на нотариално заверено пълномощно за подписване на договори с нови футболисти. Тя бе парафирала единствено контракта на старши треньора Наджи Шенсой. От днес започват да подписват договорите си и новите попълнения на Локо.

Още по темата: общо новини по темата: 32
12.03.2010
27.02.2010
08.02.2010
24.01.2010
23.01.2010
16.01.2010
предишна страница [ 1/6 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
ами честито ви буфери отрвахте се от тъпата слска пача и мастия едновренено от тука нататък нагоре и ние все ще се оправим и тогава тежко им на шопите
+2
 
 
Браво,Галке евала , че поне си ударжа на думата. Искъм да пожелая успех и на колегите ни от Ботев , дано и те се оправят за да има отново ПЛОВДИВСКО ДЕРБИ!!! УСПЕХ и на двата отбора и само победи... ПЛОВДИВ е футболен град няма спор в това и трябва да го докажем отново... НАПРЕД И САМО МАЧКАНЕ СРЕЩУ ГАДНИТЕ ШОПИ!!!
-1
 
 
Искам да видя в търговския регистър името на Коко Динев (или негов ратай)... там все още е Галка...
на 03.02.2010 г.
+1
 
 
Честито на истинските фенове на Локо Дано без Галка отбора ви тръгне че ние май затънахме в селска простотия достойна за платинен скункс
+1
 
 
бравооо , аиде сега и сагражданите ни от ботев да ни последват , ПЛОВДИВ НАПРЕД
В Правителствен авиоотряд 28 съм!
на 03.02.2010 г.
+4
 
 
Стига с простотиите на пуберите!Писна ни от пъпчясали недоносчета от двата отбора.ИСКАМ ДА ЧЕСТИТЯ СВОБОДАТА НА ИСТИНСКИТЕ ФЕНОВЕ НА ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ И ДА ИМ ПОЖЕЛАЯ УСПЕХ ПРЕЗ СЕЗОНА!ДАНО СЕ СПАСИТЕ!Дано се върне времето,когато си пиехме ракията заедно след мачовете и коментирахме като хора а не като гамени да се плюем!Още веднъж-успех!
-2
 
 
преди малко се обадих на гюла ми каза 4е е приготвила спциален подарък на зулума 5о пасета и 1000 евро от на тишо пе4атницата
+2
 
 
Преди малко се чух с Галето .Каза ми , че няма да се оттегли от футбола и е водила неофициални разговори с г-н Христолов за закупуването на отбора от Крумово . МИтето е приел предложената от Галя цена , а именно , 1 000 000 виетнамски донги , като условието му е било да остане като почетен президент , тъй като е заслужил и е правил само добрини за този отбор , а и защото има тризнаци , които не може да остави без наследство .Така че нека всички фенове от трибуна истанбул да отварят поредната бутилка шампанско , този път е 100% сигурно че ще ви оправят ! Наздраве !
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
ПФК Локомотив с призив към феновете за дербито срещу Лудогорец
Дубълът на Локо се мести на стадион "Пловдив"
9 победи и 6 равенства! Няма друг наш отбор, който да играе толкова успешно срещу Лудогорец
"Черно-бял" тандем! Гонзо взе шампион с Локо в БФС
Трансферът му се оказа несполучлив, Локо няма да купува правата на белорусин
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: