ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Атанас Узунов: Чакаме още трима в Анталия
Автор: Екип Plovdiv24.bg 10:30 / 30.01.2010Коментари (9)4407
© Plovdiv24.bg
Локомотив (Пловдив) очаква още три нови имена да се присъединят към тима по време на лагера в турския курорт Анталия. Това обяви началникът на "Лаута" Атанас Узунов.

"Ще има още нови играчи, които ще дойдат на проби по време на лагера в Турция. Някои от тях ще са чужденци, други - българи. Играчите от България почти сигурно ще са футболисти, разтрогнали договорите си на Арбитражния съд. Засега не мога да разкрия техните имена", коментира бившият международен съдия.

"Смърфовете" заминават за Анталия на 4 февруари. Там тимът ще изиграе 5 контроли. До момента Локо (Пд) се подсили с нови играчи за почти един цял отбор.

Той добави, че треньорският щаб на "черно-белите" ще реши днес след контролата с Миньор (Перник) дали ще задържи словенския национал Борут Семлер.

"Очаквам той да изиграе поне едно полувреме. След срещата спортно-техническият щаб ще се произнесе за бъдещето му", обяви Атанас Узунов.

Той е юноша на Байерн Мюнхен и дори игра в евроква-лификацията с България в София (3:0) преди две години. Семлер изгледа последната проверка със Септември Симитли (2:0), но не успя да се включи в игра.

Източник: в. "Тема спорт"

Още по темата: общо новини по темата: 183
18.03.2010
17.03.2010
09.03.2010
25.02.2010
23.02.2010
23.02.2010
предишна страница [ 1/31 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
От този наплив,дано поне половината имат някакви качества!!При сегашното ни положение,е безспорна нуждата от нови играчи.Дано се сработят по-бързо,и да почнем да бием и на вън!!
0
 
 
6 февруари, Локо (Пд) - Кошице (Слвк) 8 февруари, Локо (Пд) - Дебрецен (Унг) 10 февруари, Локо (Пд) - Университатя (Крайова, Рум) 13 февруари, Локо (Пд) - Ред Бул Залцбург (Ав) 16 февруари, контрола със Стяуа или Динамо (Букурещ) Днес 14.00ч. Миньор - Локо Пловдив.
0
 
 
Селекцията ще е барометър за резултатите и представянето на отбора! В зависимост от селектираните футболисти и подготовката, която Шенсой направи ще може да си бетонира треньорския пост, или да слезне скоропостижно от него. Всичко трябва да бъде много добре изчислено и премерено от Шенсой и ръководството на тима.Дано всичко ни тръгне добре и не се наложи по никое време да сменяме треньора, щото всяко стъпване накриво ще бъде в наш ущърб.На нас в момента ни трябват не футболисти на килограм, а такива, които да вдигнат класата на отбора.Вярваме на Шенсой, подаваме му ръка и ще има нашата подкрепа!Оттук-нататък топката е в неговата половина!
0
 
 
Не се притеснявай за нас,защото като вземат точките от Ботев ще идем напред ,пък и доста отбори ще берат ядове с нас този сезон.
0
 
 
насо , колкото и да чакате от спортист, мезра и локо , два отбора изпадат , познай ако мезра ви бият , кой чте изпадне, пожелавам ти цска-локо 5.0, и локо - черноморец 1.2
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Локомотив взе дербито с Ботев! "Канарчетата" с червен картон, Пепи Андреев с два гола
Томаш и Керкез отсвириха дербито Локо - Ботев в Трета лига
Кадри от дрон: Вижте как върви изграждането на козирката на Трибуна Спортклуб
Фенклубът на Локо преди дербито с Ботев: Нека подкрепим момчетата! Пловдив е черно-бял!
Локо се включи в благотворителна кампания! Урни и турнир на "Лаута" в помощ на млад пловдивчанин
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: