ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Пичоне скъса договора с Христолов чрез съда
Автор: Екип Plovdiv24.bg 09:50 / 29.01.2010Коментари (5)4074
© Plovdiv24.bg
Старши треньорът на пловдивския Ботев от есенния полусезон Енрико Пичоне е вече на трудовата борса. Италианецът се раздели с "канарчетата" чрез гражданско трудово-правно дело в Окръжен съд-Пловдив. Наподобяващият мускетар специалист е пратил предизвестие на собственика Димитър Христолов за нарушения в точките по договора му с Ботев.

Крумовецът естествено не е обърнал внимание на претенциите му за заплати, с което делото бе спечелено от Пичоне с лекота. Съдът освен че прекрати договора на италианеца, нареди на ПФК Ботев 1912 АД да компенсира с трудовите му възнаграждения от септември до декември, когато подаде оставка.

Пичиони продължава да чака и развръзка от правораздавателните органи относно забраната му да напуска страната. Както е известно, Христолов го изработи със сметка за 60 000 лева от хотел "Империал". До няколко дни с Ботев по схемата на Пичоне ще се раздели помощникът му Роберто Бифи, който в края на миналата седмица се прибра на Ботуша. По този начин Христолов остава без треньор с лиценз "Про" на разположение, а без такъв няма как да участва с отбора в "А" група.

Източник: topsport.bg
Още по темата: общо новини по темата: 15
21.02.2010
12.02.2010
08.02.2010
04.02.2010
03.02.2010
25.01.2010
предишна страница [ 1/3 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
на 30.01.2010 г.
0
 
 
Харизматичен човек! Ако се замислим реално трябва да го мразим,понеже ако не се бе съгласил да води клуба,нямаше да преживеем и италианската афера с която загубихме половин година напразни надежди,но пък Пичони направи всичко по силите си и освен сравнително качествената работа която успя да свърши само за няколко медеца доказа,че не е христоловист а е на страната на привържениците-нещо което други субекти не успяват да докажат вече сумати години! Веднага споменавам имената на Лилчо Арсов,Динко Дерменджиев,Васко Василев,Стойчо Димитрлов и Бекяра.
на 29.01.2010 г.
+2
 
 
Браво Пичони - няма да те забравим!
+2
 
 
Пичиони завинаги един от нас! Желая му успех и дано да имаме късмет отново да ни е треньор.
+4
 
 
Благодарим на Пичито за това което направи за нашият отбор направо бяха чудеса с тези несработени футболисти и за толкова кратко време в движение пак дано спечели и делото за тези 60 хил
+1
 
 
Ако регистирираме нов клуб или чрез синдик изгоним митьо, Пичонката може и да се навие да ръководи отбора. Беше супер надъхан тоя пич, с амбиции да се докаже, би било супер. Абе тия футболистите, които са навъртяли сметките, като виждат, че човека е изигран от селския, толкова ли не могат да кажа, бе чай да си поемем масрафите, да не го мъчи съда тоя човек, ба*ти безхаберните типчета...
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Това се казва увереност! "Канарчетата" празнуваха с тениски за финала
Щастливият Керкез: Заслужихме финала! Благодаря на хората!
"Жълто-черна" еуфория! Ботев е на финал!
По минути: Ботев 2:0 ЦСКА-София
Разкриха голямата изненада за феновете на Ботев
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: