ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Бенжелюн Юнес също подписа договор с Локомотив
Автор: Екип Plovdiv24.bg 19:06 / 24.01.2010Коментари (14)5685
© Plovdiv24.bg
Централният защитник Бенжелюн Юнес постигна договорка с ръководството и подписа предварителен договор с клуба. Преди това същото сториха унгарският халф Габор Ерош, Здравко Лазаров, Костадин Гаджалов и Боби Хазуров. Официално договорите ще влязат в сила след 8 февруари. Тогава ще се проведе общото акционерно събрание на ПФК Локомотив Пловдив 1936 АД.

Юнес е от марокански произход, но е роден в Париж (3 януари 1983), където живее. В досегашната си кариера е играл в Пари СЖ, Амиен, Ксамакс (Нюшател), Депортиво Алавес (Исп), Истър (Фра), Пансерайкос и Олимпиакос (Гър).

Днес футболистите на Локомотив получиха почивен ден от старши треньора Наджи Шенсой. От утре всички подновяват двуразови занимания в Сандански
Още по темата: общо новини по темата: 183
18.03.2010
17.03.2010
09.03.2010
25.02.2010
23.02.2010
23.02.2010
предишна страница [ 1/31 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
някой знае ли как се казва този негър №20 ?? ако някой знае плс кажете !
за локо пловдив родих се аз, за теб тупти сърцето ми и докато то не спре ние не ще те предадем...
на 25.01.2010 г.
+1
 
 
абе да играе пък къвто е такъв
0
 
 
Стига с тея печки бе хора...Най- добрите ни футболисти са Българите.Аз съм против да се превръщаме в клуб, които се представлява от чужденци и докато пеем песните да не знаят какво казваме.
0
 
 
Като му чета визитката на този, изглежда да е класен футболист.Дано наистина е така и да има качества за Локомотив Пд!Отзад в централната зона засега изглеждаме много яки с присъствието на този Юнес и Сингбо!В средната линия нещата също изглеждат обнадеждаващо.Както в защита, така и в средата на терена Шенсой има доста вариации.Дано този Дембеле да става, щото иначе трябва да се търси още опции в нападение.Не знам защо, но ми се струва, че този Дембеле ще го освободи тренерът, особено ако наистина не впечатли с реализаторски умения в контролите срещу "Септември" Симитли и "Миньор" Перник.Май за него ставаше въпрос в интервюто, което чух на Шенсой по канал 3, когато каза, че един футболст може да има сериозна визитка и дори да е добър, но да не пасва на отбора и схемата на играя, която ще се налага!Аз лично предпочитам да вземем българи, които са се доказали у нас като - Чиликов, Бибишков и Манчев, отколкото чужденци, които идват с много неизвестни!В нападение куцат най-много нещата и дано се вземат сериозни мерки да се отстрани този проблем.Шенсой обаче доста товари футболистите физически, и като че ли срещу "Вихрен" нашите изглеждаха изтощени и доста притеснени от новия тренер.Въпреки тежките натоварвания, на които тренерът ги подлага футболистите не смеят да гъкнат!Ако беше Садъка досега да са го оглозгали целия!Шенсой изглежда идеален вариант за тренер на нашите момчета - разбира играта, психолог е и отличен мотиватор!Нашите всеки мач на терена ще излизат като освирепяли от глад хиени и ще късат месо!:):):) Пожелавам на треньорското ръководство Шенсой-Митов и на момчетата в отбора една пълноценна подготовка и напролет да обезскостяват, майна!:):):)
+1
 
 
БРАВО! сега дано се сетят да вземат и таран! освен Бибишков и Е.Йорданов,току що чета че и Балдовалиев се е прибрал в софия след неуспешен трансфер! дано вземем поне един от тримата! трябва ни таран и заедно с Хазуров,нападението ще е идеално!
0
 
 
Има добра визитка, дано успее да помогне на ЛОКОМОТИВ !! Засега се очертава добра селекция, но само времето ще покаже колко от новодошлите футболисти са добри всъщност !!!
+1
 
 
Дано да могат да играят футбол тези двамата!
на 24.01.2010 г.
+1
 
 
Бравоо!!! Да живее Локо Динев
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Радост на "Лаута"! Капитанът на Локомотив подписа нов договор
Черно море се надъхва за мача с Локо
Синът на Кривия отново тренира с мъжете на Локо, отлична новина за Евандро
Фенклубът на Локо към Хоркаш: Ела на стадиона, за да получиш изпращането, което заслужаваш!
Зума разказа за оферта от 3 млн. долара от Юве и за гол от 40 метра срещу вратар №1 в света
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: