ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Малиецът в Локо се бави, БФС без забележки по стадиона
Автор: Екип Plovdiv24.bg 15:09 / 21.01.2010Коментари (14)5900
© Plovdiv24.bg
Малийският нападател с френски паспорт, който трябва да започне с Локомотив, още не е пристигнал в лагера на "смърфовете" в Сандански, уточниха от клуба за Plovdiv24.bg. Въпреки, че някои медии съобщиха, че Гара Дембеле вече е провел една тренировка, офанзивният футболист още не се беше появил пред ръководството до днес на обяд. Нападателят е чакан с интерес в Локо, тъй като има интересна визитка, като е бил желан от Лацио и Рома.

Днес през стадион Локомотив пък премина лицензионната комисия на БФС за да огледа стадиона. Хората от футболния съюз не са имали забележки и са останали доволни от ремонтите по съблекалните, които ще станат сред най-модерните в България. Чак през лятото пък се предвиждат следващите ремонти по трибуните и разширяване на паркинга.
Още по темата: общо новини по темата: 183
18.03.2010
17.03.2010
09.03.2010
25.02.2010
23.02.2010
23.02.2010
предишна страница [ 1/31 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
аиде утре мощно в сандански и да подкрепим мом4етата и да покажем на българия,кои са наи-големите!
0
 
 
по логиката на Джиджо всички трябва да са от цеца и уеФски, защото са били шампиони по над 25 пъти и всички отбори трябва да са комплексирани от тях. Не виждам нищо в историята на ботев, което да ме комплексира, за настоящето няма смисъл да приказваме, то се вижда кой е комлексиран. Щом гледаш мачове от 1975 си спомняш, че и вие имате срамни загуби, напр. шумен ви сложи 4-ка в Пловдив и то в Б група, Монтана 3-ка пак тук..... И да не бяхме станали шампиони пак щяхме да се гордеем с Локомотив. Титлите и успехите са само солта, а основното е любовта към отбора. Същото предполагам важи и за феновете на ботев
0
 
 
Класирането е повод да не се дразним взаимно.Колкото до Г.Илиев си спомням и вие колко обиди отправихте когато искаше да купи Ботев.Или да ви напомням за мача на Лаута със Шумен когато искахте да повлечете и Ботев.Това е минало.В момента вашето бъдеще изглежда розово а нашето неясно.Дано имате успех с Коко.Наистина ви го желая.Аз гледам моя отбор да е добре но в момента не е така.
-1
 
 
АХАХАХАХХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХА
ХАХАХАХАХАХАХХАХАХАХАХАХХА СМЕшНИЦИ НЯМАТЕ СТАДИОН БЕ КЪДЕ КОМЕНТИРАТЕ УЕФА
+3
 
 
аз също се опитвам да се държа нормално с тях но малко го отценяват! нека обаче не им обръщаме голямо внимание на жълтите гниди защото си имаме прекрасен клуб за който имаме доста какво да мислим! жълтата пасмина има голяма подкрепа от бфс и голяма част от медиите и мисля че от наша страна не трябва да има и капка съчувствие и съжаление! няма да ги вадят пак от групата и пак ще ги спасяват тва е ясно! важното обаче е ние да отцелеем тази пролет което няма да е никък лесно защото имаме малко точки,тежка програма и чисто нов отбор който няма време за обиграване а в движение може и да е фатално! но това е черногледата гледна точка! хубавото е че на лаута се работи много здраво и в началото на шампионата сградата ще е претърпяла такива промени че малко хора ще я познаят! от вътре естествено! нови съблекални,нови дограми и облицовки! абе луда работа!евала на коко! имаме и чисто нова детско-юношеска школа каквато не сме имали от времето на гонзо че и много по-добра!дано да останем защото от 2011-та можеби А група ще бъде намалена а влизането ще е доста усложнено! ще има редица от плейофи за влизане подобно на англия !!! мисля обаче че можем и ще успеем защото имаме най-уникалната публика,мощен президент и локомотивско ръководство! единствено ме притеснява треньора който от сега се чува че има известни проблеми и търкания и ако става няква промяна дано да е навреме! УСПЕХ НА ЛЮБИМОТО ЛОКО И ДАЙ БОЖЕ ОТТУК НАТАТЪК ХУБАВИТЕ И СЛАВНИ ГОДИНИ ДА СА ПРЕД НЕГО!
+3
 
 
Аз много пъти съм Ви казвал да не пишете в темата на жълтеникавите, понеже няма смисъл.Оставете жълтите мангуста да се гърчат.На тях им е хак и всичко им се връща в двойна мяра.Спомнете си, когато загубихме Жоро Илиев как жълтото малцинство в града ни хвърляше гюбеци на центъра под звуците на маанета! Спомнете си, как тази жълта паплач пееше :"по двама в гроб" след пкато си отиде и Тасев.Вие мислите ли, че всичко това, което им се случва е случайно?! Старите хора са казали, че Господ горе седи, ама долу гледа! Жълтурът е изтъкан от злоба и завист. Знайте, че във всяко едно същество има по нещо добро, само в жълтура - НЕ! Оставете ги сами в гърча и болката, те това са си постлали! Няма и изгледи да се оправят, щото по-далеч от носа си не могат да виждат!Все в чуждия двор гледат, а техните проблеми си стоят и чакат някой да дойде и да ги оправи - я някой президент, я кмет или пък депутат.Оставете ги и не се занимавайте с тях.Вижте, че аз не пиша отдавна в техните теми, че там мирише повече и от сметището в с.Цалапица! За нас е важното да си гледаме нашия отбор, и с каквото можем да бъдем ползни на любимия клуб!
+2
 
 
Стига сте писали на тези от "Ботияф",оставете ги един друг да се плюят. Ти им пишеш като хората, те ти се нахвърлят 10. Нали знаете: на глупоста отговори с МЪЛ4АНИЕ !!!!!
0
 
 
Тия гниди усещат каде има пари.Тва са страшни нагаждачи и лицемери.Останали доволни От кво бе. От прогнилия цимент ли?Докато ена власт тва синьо ръководство пловдивския футбол ще страда
0
 
 
Трябва да се изгради много добър отбор, щото следващото първенство "А" гр. може да е не е същата!Перуката и лакеите му искат да я съкращават и оцеляването в елита ще бъде още по-трудно!От една страна трябва да се спасим от изпадане, а от друга да се мисли и в перспектива!Имаме за президент солиден бизнесмен, който е футболен човек!В ръководството ни са все големи имена в българския футбол...хора, които са вряли и кипяли в хубаво и лошо.Дано успеем да се възползваме от предимствата, които имаме.Иначе по темата - аз лично съм против в отбора да идват такива чернилки!Трябва хептен да сме западнали, че да опираме до черни.Мое мнение и не иска да се конфронтирам с никой...не съм и расист.Просто съм отвратен от манталитета и характера на чернилките.Повечето "печки", които идват у нас пристигат от банановите и кафеените плантации.Ядат рошковите на прасетата и като дойдат тук, щом се видят с някой лев, почват да се увличат по-нощния живот.Създават конфликти в отбора и развалят целия климат.Малко са дисциплинираните чернокожи, откоито наистина може да стане нещо.И нека никой не си мисли, че у нас пристигат чужденци от висока класа.Такива няма дори и в грандовете от шопско.Ако такива имат някаква класа, то те ще са дърти или с чепати характери, където никъде не ги искат!Нашите трябва много да внимават, какви чужденци взимат, да не си вкараме таралеж в гащите!Аз затова донякъде Шенсой го разбирам като си казва човека, че предпочита да залага на българи!
+4
 
 
всичко си идва на мястото .сега съблекалните ,догодина в уефа.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Гледайте: Малките локомотивци запяха "черно-бели" песни след победа над Ботев с 3:1
Легенда на Черно море: Мачовете срещу двата отбора под тепетата са решаващи!
Отлична новина за стадионите на Локомотив и Ботев
ПФК Локомотив с призив към феновете за дербито срещу Лудогорец
Дубълът на Локо се мести на стадион "Пловдив"
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: