ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Митко Ценовски: Изгониха ме от Локо без дори да говорят с мен
Автор: Екип Plovdiv24.bg 11:51 / 16.01.2010Коментари (15)6175
© Plovdiv24.bg
Митко Ценовски (N6)
Митко Ценовски започна подготовка с Локо, но бе изгонен от новия треньор Нанджи Шенсой без обяснения. В локомотивските среди се коментира, че Ценовски, както и други играчи които са или ще бъдат натирени от Локо, е жертва на негласната конфронтация между Шенсой и любимецът на "черно-бялата" агитка Едуард Ераносян.

- Митко как се стигна до завръщането ти в Локо през есента?

- Обади ми се Стефан Генов, попита ме дали съм свободен и как съм здравословно. Казах му, че не съм обвързан с никой клуб и здравословно съм в перфектно състояние.

- Подписа ли тогава договор с Локо?

- Не, тогавашното ръководство бе временно, знаеха, че предстои смяна на собствеността и не ми предложиха договор, заиграх за дубъла и изчаквах.

- Кой те извика за старта на подготовката?

- Едуард Ераносян ми се обади, попитаме дали съм добре здравословно, след като го уверих, че нямам проблеми със здравето, ме покани да започна подготовка с отбора.

- Какво се случи след първата тренировка?

- Още от самото начало Шенсой ме отделяше от основната група, правеше се, че не ме познава, а според мен не е така, тъй като ми казаха, че са му дали папка и с моята характеристика.

- Как се стигна до отстраняването ти от отбора?

- Преди 3 дни Наско Узунов ми се обади, че няма да се разчита на мен. Каза, че ми звъни той, тъй като треньорите не искали да говорят с мен по неясни и за него причини.

- Каква е според теб причината за освобождаването ти?

- Не знам и аз. Когато отидох да си събера нещата се опитах да говоря с треньора. Почуках на вратата му и след като чух отговор от вътре влязох, но Шенсой ме посрещна крещейки "Изчезвай от тук, не искам да говоря с теб" и с шут ми затвори вратата.

Тук е момента да кажа, че Шенсой навсякъде разправя и пред медиите и пред футболистите, че иска да е приятел с всички и с футболистите и да му се доверяват и първо с него да говорят когато имат проблеми, но в същото време се оказва точно обратното.

След изгонването ми от Локо пуснаха много грозен слух, че съм отстранен, тъй като съм имал тежка контузия в гръбнака. Мога да заявя спокойно, че физически съм напълно здрав вече и не това е причината.

Очаквам и други млади футболисти, особенно юношите, да бъдат изгонени от отбора. Просто Шенсой няма да има "полза" от тях.

- Какви са вариантите пред теб за продължаване на кариерата?

- Ще се пробвам да си уредя трансфер в чужбина. Не съм разглеждал възможности за България, след като видях какво е отношението тук. Да не казвам голяма дума, но има шанс да се върна в Беларус.

 

Още по темата: общо новини по темата: 183
18.03.2010
17.03.2010
09.03.2010
25.02.2010
23.02.2010
23.02.2010
предишна страница [ 1/31 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Буфери, гледам тука още малко и ще прегърнете шиптъра, че е изгонил един ваш футболист и то по абсолютно просташки начин. Нищо де свиквайте, Шенсой си е наистина простак и затова не можа да вирее много при макетата в Благоевград, там по едно време бутилки хвърляше по публиката на стадиона. Истината е следната - шиптъра си пази мястото щото знае, че арменеца като му мине наказанието за допинг ще се пробва по всякакъв начин да го катурне и отново да стане старши треньор.
0
 
 
уважения към това момче но точно в този момент едва ли може да помогне с нещо на отбора! решението на шенсой е абсолютно логично! ще има още одпаднали от състава и това ще е нормално! успех на Локомотив Пловдив!
0
 
 
ей буфери вижте сега то е ясно 4е взаимната омраза е огромна.....но днес минах покрай поштата на главната ..пред тримона...до гранда на всякаде е изписано ЗАРА БОЙС..във зелено до там ли я докарахме и двата отбора шепа селяни да драскат и да си правят каквото си изкат...
0
 
 
Къв е тоя Ценовски....Браво на Шенсой, трябва да се действа с твърда ръка, който става за великия Локомотив да остова, който не, пътя.
0
 
 
Докато Динев командва,Шенсой не може го мръдна никой.А той си е много чепат характер.Накрая ще останат само футболисти за които няма да се плаща.
0
 
 
Шиптара ще нагази лука, ако се скара с Едо. Мирише ми на уволнение или оставка.
0
 
 
Сега да видим фенчетата дето много дьржат на юношите си?
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Легендарен отбор от Бундеслигата следи играч на Локо! От "Лаута" искат 3 млн. евро
Наш национал: Локо (Пд) играе най-стойностния футбол в България
Изборът е направен! В Локо решиха къде ще проведат лятната подготовка
Фенклубът на Локо с емоционални кадри на фона на "Радост и тъга"
17-годишен талант тренира с представителния отбор на Локомотив
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: