ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Унгарски халф пристигна на проби в Локо, сърбин си замина
Автор: Екип Plovdiv24.bg 16:16 / 14.01.2010Коментари (20)6673
© Plovdiv24.bg
Сърбинът Милан Вукашинович не е впечатлил старши-треньора Нанджи Шенсой
Нов чуждестранен футболист пристигна на проби в Локомотив. Първа тренировка с черно-белите днес направи унгарският халф Габор Ерос. В същото време старши треньорът Наджи Шенсой се отказа от услугите на сръбския нападател Милан Вукашинович. Утре следобед смърфовете тренират за последно на терена в асеновградския квартал Долни Воден. В събота играчите имат почивен ден, а в неделя отборът тръгва за първия подготвителен лагер в Сандански.
©
Габор Ерос
Още по темата: общо новини по темата: 183
18.03.2010
17.03.2010
09.03.2010
25.02.2010
23.02.2010
23.02.2010
предишна страница [ 1/31 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Нека не се забравя какви големи човки отварят пилците,когато понадигнат гребени от фекалните води-Димитър Христолов е спасението от непрестанно кудкудякане,а не,че са ни оставили от добри чувства пилците.Сега остава и сами да казват ЛОКО отборът на ПЛОВДИВ-тогава ще ги оставим нa мира,т. е съвсем СКОРО!
0
 
 
Призовавам всички фенове на БОТЕВ да спрат да пишат в темите на локото, каквото и да пишат те. Не се поддавайте на техни провокации. Нека ни обиждат както си искат - това е показател за ниската им култура. Оставете ги да се пъчат. Всичко се връща. ТОЙ НЕ УМИРА !!!
0
 
 
Стига сте се занимавали с жълтурите.Нека си оправим нашия отбор-селекция,трансфери, собственост и т.н.,пък ако Ботяв устискат и останат в играта,като дойдат на Лаута да ги бием с 5-0 и да им затворим големите човки.
0
 
 
Никои не се крие от мишки.Желаем успех на Интернационале.Само погледнете бившата любов на Коко-Вихрен какво представлява и не се надскачаите.Дори и да не вземаме отношение към селекцията ви пак ви дразним с това.Комплексари комплека Ботев винаги ще е в малките ви душички
-1
 
 
колко е хубаво,когато ги няма ГАДНИТЕ ЖЪЛТИ ЦИГАНИ-изпокрили са се в миши дупки и си ближат раните.СМЪРТ НА БОТЕВ най-вече заради жалките им фенове
За Локо Пловдив родих се аз!За теб тупти сърцето ми!
на 14.01.2010 г.
+1
 
 
Много ми се искаше Мартин Камбуров да си върнем...но има време , може и това да стане! :)
0
 
 
хидиует иска много пари.все пак идването му в локото е нож с две остриета защото е на доста голяма възраст въпреки че е опитен. подобно на здравко "електричката". на всичкото отгоре в Локомотив в момента има над 10 халфа. мурат също е халф! на отбора му трябват двама нападатели и това е всичко!
0
 
 
Малко притеснително е, че не идват нападатели, а точно отпред имаме най-много проблеми.Създаваме много голови положения, но няма кой да вкарва.Точно поради тази причина сме на това незавидно място в класирането.Нашите на всяка цена трябва да търсят нападатели тип таран! Шенсой трябва да има най-много вариации в нападение. За мен лично идеален вариант на този етап е Чиликов, който Балъков наскоро освободи.Друго,което ми прави впечатление е, че тренера много набързо ги преценява.Някой има ли информация, какво става с трансфера на Хидиуед?
0
 
 
Това е още една добра новина за Локомотив.Мисля че ще бъде направена добра селекция и накрая на шампионата ще завършим с минимум 30 точки,което ще ни гарантира оставане в А група.Освен това през пролетта се надявам отбора ни да покаже такава игра, която да е наслада за окото и радост за душата на изтънчените и разбиращи от добър футбол черно-бели фенове.Само Локо.
0
 
 
Поне би трябвало да не изпаднем.Ботев също не трябва да изпадат.Трябва да се намери някой да ги купи и тях.Пловдивдивския футбол губи ,ако изпаднат.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Томаш вариант за треньор на ЦСКА-София след смяната на властта
Крушарски: Поредно решение, което съсипва футбола! Щетите ще са големи!
Георги Минчев не спира да бележи в Кипър, направи го в трети пореден мач
Ботев с обичайна глоба от БФС, "черно-бял" любимец пропуска мача с ЦСКА-София
Илиев, Павлов, Златински и Пиргов със специален "черно-бял" призив
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: