ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (17) | Вчера (18)
Два шампионски пояса за бойците на пловдивски клуб от гала вечер по кикбокс
Автор: Екип Plovdiv24.bg 14:16 / 27.07.2022Коментари (1)1955
В Пазарджик завърши гала вечер по кикбокс "Young Fighters Kickboxing“, която бе организирана от местния клуб "Спартак". В надпреварата взеха участие 48 бойци от цяла България. Двубоите бяха по правилата на аматьорския кикбокс, стиловете "К-1“ и "Лоу кик“.

Бойците от пловдивския клуб "TERES Gym & Fight Club" се завърнаха с два шампионски пояса. Първият пояс бе за младата надежда на клуба Марио Аржанов. Той се изправи срещу опитен противник от ЦСКА (София) в стил лоу кик в категория до 57 кг.

Марио беше безапелационен и още в първия рунд успя да пласира силно ляво маваши (удар с крак) в трупа на опонента си, а веднага след това добави и тежка серия с ръце, която го довърши. Така той спечели с нокаут първото си участие на подобна гала вечер.

Следващият представител на "Терес" бе Ивайло Панев. Той също се изправи срещу състезател на ЦСКА. Мачът беше един от най-зрелищните на гала вечерта и се проследи с интерес от цялата публика до последната секунда. Опитът на Ивайло си каза думата и той успя да натрупа точка след точка, рунд след рунд. В третия рунд не остави никакво съмнение за превъзходството си и убеди и тримата съдии, че той е шампионът на вечерта!

Успехът на двамата само доказа, че ако се положи достатъчно труд и постоянство, резултатите са неизбежни, уточниха от пловдивския клуб "Терес". Тези двубои бяха част от подготовката на двамата техни бойци за предстоящото Световно и Европейско първенство в края на годината.

"Предстоят още няколко месеца на тежки тренировки и надежда за Световна и Европейска титла за Пловдив и клуба ни", допълниха от "Терес".

На гала вечерта в Пазарджик взеха участие още трима млади бойци от TERES Gym & Fight Club. Това са Борис Илиев, Теодора Хаджиева и Кристиян Божков. И тримата направиха много добри двубои, но за съжаление загубиха своите мачове. Но показаха сърцата игра и надграждане на техническите умения, а това в този етап от тяхното развитие е много важно.

"Бихме искали да благодарим на всички, които ни подкрепиха на място в Пазарджик! Да благодарим на Илко Аджов за прекрасната организация около турнира! И не на последно място да благодарим на нашите опоненти за стойностните битки, които си устроихме! За нас беше удоволствие да сме част от този боен спектакъл наречен "Young Fighters Kickboxing“, допълниха още от клуб "Терес".

Още по темата: общо новини по темата: 245
26.03.2024
25.03.2024
25.03.2024
22.03.2024
20.03.2024
12.03.2024
предишна страница [ 1/41 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Страхотна организация, атмосфера и двубой. Марио и Ивайло - страхотни сте момчета! Продължавайте да се развивате и да славите Пловдив и България. Адмирации и към вашите треньори. TERES Gym & Fight
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Националите се завърнаха в Ботев, обявиха дали Секулич и Мертенс ще играят
ОбС Пловдив отпусна 60 000 лева за обновяване тревното покритие на стадион "Марица"
Академик Пловдив пропусна да се изравни с Хасково в ББЛ
Спартак гостува на отбор, който трудно победи в Пловдив
Дубълът на Локо се мести на стадион "Пловдив"
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: