ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Кирил Акалски също остава на Лаута, впечатлен от феновете
Автор: Екип Plovdiv24.bg 16:57 / 12.01.2010Коментари (44)10556
© Plovdiv24.bg
Кирил Акалски изглеждаше доста умислен на първата тренировка и изглежда атмосферата, създадена от феновете е повлияла на решението му
Обявеният за сигурно ново попълнение на ЦСКА Кирил Акалски със сигурност остава в Локомотив Пловдив. "Оставам в Локомотив. Атмосферата, която видях на първата тренировка ме накара да се замисля сериозно и ще продължа кариерата си на Лаута", заявил пред Гонг Кирил Акалски.

Един от шефовете в клуба Атанас Узунов заявил, че преди тренировката Акалски лично му е съобщил решението си, но трябва да се проверят как стоят нещата с договорките между двата клуба.

"Не искаме да влизаме в конфронтация с никой. Ако нещата между Акалски и ЦСКА са чисти, няма проблеми той да си остане при нас", каза Узунов.

Стражът ще поднови тренировки със "смърфовете" утре сутрин. Той вече е разговарял с ръководството на клуба, което го приема с широко отворени врати обратно в отбора.

По-рано днес и Даксон Да Силва отказа да премине в Черноморец и ще продължи да играе в Локомотив Пловдив.

Акалски е вторият футболист на „смърфовете", който отказа на "армейците" в рамките на няколко дни, след като преди него това стори и Дани Кики.

Още по темата: общо новини по темата: 183
18.03.2010
17.03.2010
09.03.2010
25.02.2010
23.02.2010
23.02.2010
предишна страница [ 1/31 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
НАЙ ГОЛЕМИЯЯЯЯ. Знае какво изпуска но си остава в ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ.Тая година ще мачкаме.
+1
 
 
Киро е добър вратар и ако работи върху психиката си го очаква добро бъдеще.Лично аз го харесвам като футболист.Рано му е да ходи в софииски отбор и тои го знае,както и сириеца впрочем.Това че добавят местен патриотизъм гали феновете но се иска работа.Това че съм ботевист не ме прави антилокомотивец нали.Успех ви желая пък ние да му мислим.Не остана много време.
за локо пловдив родих се аз, за теб тупти сърцето ми и докато то не спре ние не ще те предадем...
на 13.01.2010 г.
+2
 
 
Момчета, специално за Даксон не бързайте да се радвате.Обърнете внимание, че никъде не се говори за преподписан договор!!! Цигането Галка има претенции да го продава, както и Акалски и Кики! Работата все още е много мътна, нищо че изглежда сякаш всичко е ясно. Поне за себе си аз още съм на мнение, че ханъмата все още не е напуснала отбора окончателно.Може само сянката й да витае на "Лаута", но дори и това е за притеснение докато не изчезне веднъж, завинаги! Дано всичко мине добре и се зарадваме на щастлив край! Представям си една средна линия - Мурат Хидиуед,Евертон Джилио,Даксон Да Силва и Асен Николов. Отпред в нападение ми се иска да видя Георги Чиликов и Дуду. По крилата Електричката и извънземното(Дани Кики)! Чакай, че нещо се размечтах, майна! Лека вечер!
+1
 
 
Шенсой е доста артистичен и емоционален, дано прибави малко хъс и настроение на отбора! С новият спонсор и новите попълнения и като имаме предвид какво направи Садъка миналата година с половината от този потенциял-6-то място, дано поне сега сме в десетката! А и тука са Едо и Зума, а зад гърба им бди Узунов! Нека си пожелаем хубава футболна пролет за всички фенове на "Локомотив-Пловдив"! Трябват ни 5-6 победи и оставаме в групта!
+1
 
 
Голям е бее. Тая новина е единственото хубаво нещо за мен днеска, а и Даксон също, евала момчета бои по на шопите главите.
+1
 
 
Киро, ти направи правилния избор.След 3 години ще разбереш колко важно е било това твое решение . Бъди жив и здрав и дано един ден станеш шампион с Локо.
+5
 
 
Правилна постъпка на Акалски и браво! Не, че ми е от любимците, но все пак е за похвала да избереш Локо пред ЦС*КА! иначе искам да апелирам към jone dole да вземе да пише малко по-грамотно и на БЪЛГАРСКИ, че е срамота да се излага така!
+3
 
 
Много се радвам ,че и Киро остава при нас ! УСПЕХ МАШИНО !
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Легендарен отбор от Бундеслигата следи играч на Локо! От "Лаута" искат 3 млн. евро
Наш национал: Локо (Пд) играе най-стойностния футбол в България
Изборът е направен! В Локо решиха къде ще проведат лятната подготовка
Фенклубът на Локо с емоционални кадри на фона на "Радост и тъга"
17-годишен талант тренира с представителния отбор на Локомотив
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: