ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Нанджи Шенсой: Трябва да изградим силен колектив
Автор: Екип Plovdiv24.bg 13:13 / 06.01.2010Коментари (19)6889
© Plovdiv24.bg
Помощник-треньора Добри Митов(в ляво) и старши-треньорът Нанджи Шенсой
Новият старши-треньор на Локомотив Пловдив Нанджи Шенсой пристигна на Лаута заедно със своя помощник Добри Митов. Специалистът бе изключително любезен да отдели няколко минути пред репортер на Plovdiv24.bg преди важната си среща с ръководството на клуба в лицето на Атанас Узунов и Христо Бонев. Ето какво сподели Шенсой:

"Без съмнение това е една крачка напред в моята кариера. Отчитам това като изключително предизвикателство. Локомотив е един изключително голям отбор, който последните години не се намира на заслуженото си място. Първата ни работа ще е да стабилизираме отбора. Трябва да се работи в колектив, а не да се залага на индивидуалности -  всички да сме заедно - футболисти, треньори, ръководство. За сега ще се борим да останем в "А" група", каза треньорът.

"Мразя да използвам думата "Аз", трябва да направим едно голямо "Ние". Това е причината отборът да се намира в това състояние, до сега се е залагало на индивидуалности. Неприятно съм изненадан и от някои слухове, пускани по медиите - че имам някакви проблеми с Ераносян или някой друг. Напротив, за мен ще е огромно удоволствие да работя със специалисти като Едуард Ераносян или Христо Бонев, те много ще ми помагат. Присъствието на Атанас Узунов също е голямо предимство", добави Шенсой.

"Все още не сме изясници целия щаб. Със сигурност помощник ще ми бъде Добри Митов, с когото съм работил преди това и в Беласица, и в Пирин. С Узунов и Бонев ще решим и подробностите - треньори на вратари, доктори и други. Нормално е сега селекцията да е на дневен ред, но не можех да работя по нея, тъй като си уреждах визата. Не мога да кажа конкретни имена, но искам да се направи един хомогенен състав, да има конкуренция по постовете. Ще обсъдим кои са напускащите, кои са с изтичащи договори и т.н. и ще решим какво ще правим", разясни треньорът относно селекцията.

"Нямам никакво съмнение, че отборът ще се спаси. Голям оптимист съм - миналата година Пирин също бе в лошо положение, но се спаси, играхме и финал за Купата. Още от догодина съм сигурен, че можем да се борим за евротурнирите. Коко Динев е много амбициозен и с добри идеи. Щом Георги Илиев направи Локомотив шампион, защо и Динев да не успее да вкара тима в Евротурнирите? Той вложи много средства във Вихрен, но там не се получи, понеже е малък град и отборът няма футболни традиции, но тук е съвсем друга ситуацията", завърши оптимистично Нанджи Шенсой.
Още по темата: общо новини по темата: 183
18.03.2010
17.03.2010
09.03.2010
25.02.2010
23.02.2010
23.02.2010
предишна страница [ 1/31 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
НАСТРОЕНИТО Е СТРАХОТНО ! Чувството е наистина много хубаво. Силно се надявам да стане нещо и с Ботев и да играме едно силно дерби като едно време. Ще е много хубаво два пловдивски отбора да са в четворката поне :)) АЙДЕ ДА ИДВА НЕДЕЛЯ !
+1
 
 
УСПЕХ ЛОКО И ОТНОВО ЗАРАДВАЙТЕ ПЛОВДИВ,ТОЙ ИМА НУЖДА ОТ ТОВА.
+1
 
 
Нормално е хората да са с преповдигнато настроение, драги ми ATREYU. Ако парите които Динев инвестира във Вихрен бъдат инвестирани в Локомотив, то ПЛОВДИВСКИЯ ФУТБОЛ отново ще има представител в евротурнирите.
+2
 
 
нямам търпение да става неделя.....айде полудяхме!!! САМО ЛОКО И КОКО!!!
За Локо Пловдив родих се аз!За теб тупти сърцето ми!
на 06.01.2010 г.
+2
 
 
Хайде в неделя да запеем пак песента!
+1
 
 
ДОБРЕ ДОШЛИ НА ШАНСОЙ И МИТОВ.ВИНАГИ ПОСРЕЩАМЕ С ДОБРЕ ДОШЛИ ВСИЧКИ МИЛЕЕШТИ ЗА ЛОКОТО. ВСИЧКИ МОШНО НА ЛАУТА В НЕДЕЛЯ.
+2
 
 
На Лаута , в неделя от 14:00 !!!! САМО ЛОКО !!!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Легендарен отбор от Бундеслигата следи играч на Локо! От "Лаута" искат 3 млн. евро
Наш национал: Локо (Пд) играе най-стойностния футбол в България
Изборът е направен! В Локо решиха къде ще проведат лятната подготовка
Фенклубът на Локо с емоционални кадри на фона на "Радост и тъга"
17-годишен талант тренира с представителния отбор на Локомотив
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: