ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (5) | Вчера (19)
Шампионско посрещане за щангиста Ангел Русев в Русе
Автор: Екип Plovdiv24.bg 10:33 / 02.06.2022Коментари (0)831
©
С аплодисменти от своите съотборници от Тежкоатлетически спортен клуб "Русе“ беше посрещнат в клубната база в комплекс "Ялта“ европейският шампион при мъжете по вдигане на тежести Ангел Русев. Само преди дни, 20-годишният русенец завоюва златното отличие в двубоя в категория до 55 килограма на шампионата в Тирана, Албания. Към това Ангел прибави бронз в изхвърлянето и злато в изтласкването.

За втора поредна година Русе посреща златен медалист след първенството на Стария континент. Тази година изключително добро представяне направи дебютантът при мъжете Дениз Денев, който се класира четвърти в двубоя. Въпреки малшанса в първото движение младата Надежда Мей Нгуен прояви характер в изтласкването, където записа четвърти резултат.

Своите поздравления за отличното им представяне поднесе председателят на ТСК – Русе доц. доктор Кирил Панайотов, който през последните години стои плътно зад тима както морално, така и финансово. "Много се радвам, че Ангел защити титлата си. Очертава се изключително силно присъствие на ТСК в националния отбор. Тази тенденция е от няколко години, а сега виждаме, че тя ще продължи и в бъдеще, защото има и млади състезатели не само тези, чиито имена вече се знаят. Щастлив съм, че за Русе се говори като един от сериозните центрове за подготовка във вдигането на тежести. Безкрайно съм радостен от успехите на отбора“, каза доц. д-р Кирил Панайотов.

Благодарности към него, треньорите си и старши треньора на националния тим Иван Иванов отправи шампиона Ангел Русев, който каза, че без подкрепата от всички тях, успехите не биха били факт. Почетен знак и грамота получи Ангел Русев от областният управител Анатоли Станев, който беше сред официалните гости на празника. По-малко контузии и повече успехи пожела той на русенските състезатели. Поздравителен адрес и ваучер за почивка в комплекс Слънчев бряг получи шампиона от заместник-кмета по хуманитарни дейности Енчо Енчев.

Сред гостите на тържеството бяха още директорът на ОП "Спортни имоти“ Борислав Рачев, ръководителят на Ученическа спортна школа Мая Петрова, директорката на Средно училище "Йордан Йовков“ Кремена Кръстева и Лъчезар Иванов – експерт по спорт в отдел "Образование“ на Община Русе. 20-годишният Ангел Русев е състезател на Тежкоатлетически спортен клуб – Русе с треньори Кръстина и Радослав Атанасови. Национален състезател по вдигане на тежести. Състезава се в категория до 55 кг.






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Актуални Четени Теми
Първо в Plovdiv24.bg: Юноша на Ботев с тежка контузия! Претърпя операция в столична клиника
Карлос Алкарас: Григор ме накара да се чувствам като 13-годишен
ПФК Марица: Предстои ни трудна футболна битка
ПФК Ботев: Нека закърмим децата си с тази истинска и безкористна любов
Уникален: Григор Димитров размаза Алкарас пред Майк Тайсън и Серхио Бускетс
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: