ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (28)
Winbet отписа Ман Юнайтед от битката за титлата в Англия през сезон 2022/23
Автор: Екип Plovdiv24.bg 11:38 / 01.06.2022Коментари (0)1413
©
Българският букмейкър Winbet предлага коефициенти за шампион на Англия през сезон 2022/23. Това привлича вниманието на всички залагащи и обичащи английската Висша лига. За феновете на Манчестър Юнайтед със сигурност перспективите не са добри, тъй като коефициентът за "червените“ дяволи да станат шампиони е 23.00. Цели четири отбора според winbet имат по-големи шансове да вдигнат титлата – Ман Сити, Ливърпул, Челси и Тотнъм. През лятото се очаква в Ман Юнайтед да има много промени, но няколко месеца работа няма да са достатъчни на Ерик тен Хаг да върне славните мигове на "Олд Трафорд“.

Ерик тен Хаг е изправен пред огромна задача да възстанови Манчестър Юнайтед, като се започне с решаващ летен трансферен прозорец преди кампанията 2022/23. Бившият треньор на Аякс стана свидетел на края на най-лошия сезон на Юнайтед от години във Висшата лига, след като червените събраха само 58 точки от 38 мача с голова разлика от нула. И ще има огромна промяна по отношение на игровия състав с няколко играчи, които трябва да напуснат това лято, включително Неманя Матич, Единсон Кавани, Джеси Лингард и Пол Погба.

Липсата на футбол в Шампионската лига леко ще попречи на трансферните планове на Юнайтед и така връщането към битката за титлата във Висшата лига може да се наложи да изчака няколко години, докато Тен Хаг възстановява клуба. Точно затова коефициентът за Ман Юнайтед да спечели титлата в winbet е толкова висок 23.00. за сравнение коефициентът за Ман Сити да стане шампион е 1.58. Играчите, които остават в Юнайтед, ще трябва бързо да се адаптират към тактическата система и стила на игра на 52-годишния специалист, нещо, което отборът показа, че не е в състояние да направи под ръководството на Ралф Рангник.

Бившият мениджър на Аякс има невероятни треньорски умения и е може би последната надежда на феновете на Ман Юнайтед да видят отбора отново на върха до няколко години. "Червените дяволи“ имат готовите отбори на Ман Сити и Ливърпул, които се градят от години, така че ще им е много трудно да ги изместят от върха в близко бъдеще. Все пак с правилните трансфери Ерик тен Хаг може да направи чудото. Видяхме в Италия как Стефано Пиоли направи Милан шампион. Точно за 2 години италианският тактик промени изцяло облика на "росонерите“ и те се справиха с Ювентус, Интер и Наполи. Дали и при Ман Юнайтед обаче ще има такъв ренесанс?

Ерик Тен Хаг трябва да започне с големите промени в защита. Говори се, че бранителят Тимбър от Аякс, както и Пау Торес може да преминат на "Олд Трафорд“. Ман Юнайтед има интерес към Френки де Йонг в халфовата линия, като по крилото опция е Антъни от Аякс. В нападение Тен Хаг също трябва да търси нови играчи. Кавани ще напусне и отборът остава само с Роналдо като опция на върха на атаката, тъй като Антони Марсиал ндали ще остане в клуба. При всички случаи ще бъде много трудно на Ерик тен Хаг да върне Манчестър Юнайтед на върха в Англия и това няма да се случи през сезон 2022/23 според коефициентите на Winbet за победител във Висшата лига.






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Актуални Четени Теми
Керкез: Голяма победа! На нашия стадион ще бъдем много силни
Ботев мечтае за финал! Драма, меле, червени картони и аванс за "канарчетата" преди реванша
Марица не даде гейм на ЦСКА в първия финален плейоф за титлата
Браво, гладиатори! Спартак с решителна крачка към Втора лига
Проливен дъжд в София! Каранга липсва, съставите на ЦСКА-София и Ботев
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: