ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (26)
Може ли да използваме betano bonus за финала в ШЛ между Ливърпул и Реал Мадрид?
Автор: Екип Plovdiv24.bg 14:53 / 18.05.2022Коментари (0)1723
©
Датата 28 май наближава – денят на големия финал между Ливърпул и Реал Мадрид в турнира Шампионска лига за сезон 2022/23. Всички футболни фенове тръпнат в очакване, а залагащите в букмейкърите също са нетърпеливи за първия съдийски сигнал на срещата. Един от най-добрите букмейкъри у нас – Betano, определя Ливърпул за фаворит. Всички нови играчи в хазартния оператор може да се възползват и от betano bonus за първи депозит за финала на Шампионска лига. За регистрираните играчи пък със сигурност ще има атрактивни оферти за големия сблъсък на "Стад дьо Франс“ в Париж.

Началният бонус на Бетано за спорт ще ви донесе до 300 лева повече за залози. Това означава, че при депозит на 300 лева, вие ще имате толкова бонус и с цялата сума може да заложите на финала. Полученият бонус за нов играч трябва да се превърти пет пъти на спорт заедно с депозираната сума на коефициент от поне 1.50. Добре е да изберете селекция с коеф. над 1.50 за Ливърпул - Реал Мадрид, а в букмейкъра ще намерите много такива бетинг маркети.

Ливърпул е фаворит за победата с малко над 2 коеф. за победа в редовното време. Ако симпатизирате на отбора на Юрген Клоп, може да заложите на краен изход 1 с вашия бонус в Бетано. Така ще разиграете една част от него и бихте взели добра печалба. Коефициентът за Ливърпул да спечели купата пък е 1.57. Отново ставката отговаря на условието на превъртане на бонуса. Ливърпул ще е амбициран за реванш срещу Реал за загубения финал от преди няколко години. "Червените“ имат един от най-силните състави в света и играят офанзивен и резултатен футбол. Но срещу себе си на "Стад дьо Франс“ ще имат европейския колос Реал Мадрид – най-успешният отбор в Шампионска лига.

Всички футболни фенове са запознати с пътя на Реал Мадрид до финала. Доста залагащи ще пробват високия коефициент в betano за победа на "белия балет“ срещу Ливърпул. Реал Мадрид отстрани големите фаворити в турнира Ман Сити и ПСЖ. Тимът на Карло Анчелоти се справи и с актуалния носител на трофея Челси. Факт е, че Реал имаше късмет в почти всички свои мачове, но знаете поговорката – късметът е със силните. "Белият балет“ ще разчита най-вече на Карим Бензема, Винисиус, Лука Модрич и Родриго. Това са героите на отбора през този сезон в Шампионска лига. Разбира се, вратарят Тибо Куртоа също трябва да бъде отличен. Реал има футболисти от най-високо ниво и ще завърши по феноменален начин сезона си, ако победи и Ливърпул. Ставката за двоен шанс Х2 във финала е над 1.80. Това е много добър коефициент за Реал да не загуби в редовното време. С получения бетано бонус за нов играч също може да пробвате и тази селекция, като тя работи в полза на разиграването на офертата.






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Актуални Четени Теми
Легенди на Ботев и Локо присъстваха на основаването на нов футболен клуб в Пловдив
Стана ясно кога Григор Димитров започва участието си в Мадрид
Радост на "Лаута"! Капитанът на Локомотив подписа нов договор
Ботев отвори нова ложа на "Колежа"! Билетите - по 120 лева
Черно море се надъхва за мача с Локо
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: