ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Фенове и футболисти на Ботев ще изиграят шоу-мач заедно
Автор: Екип Plovdiv24.bg 13:47 / 06.12.2009Коментари (30)10905
© Plovdiv24.bg
Футболна среща между фенове и футболисти на Ботев Пловдив ще се състои в понеделник. С този шоу-мач привържениците на "канарчетата" ще покажат, че подкрепят футболистите в отбора. Двубоят се организирал и със съдействието на старши-треньора Енрико Пичоне, научи Plovdiv24.bg. Срещата е с начален час 15:00 и ще се изиграе на клубния стадион "Христо Ботев".

Междувременно след вчерашния мач на Ботев, старши-треньорът заяви, че подгото
вката на тима продължава до 15 декември, с което опроверга слуховете, че тимът ще бъде разпуснат след мача с Пирин заради липса на средства.






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Надявам се, ако няма продажба тия дни, да се излезе с решение за бойкот от страна на феновете. Не мога да дишам спокойно, докато митьо е там, дори отборът да върви, не се чувствам като у дома си, както преди митьо. Чувствам се лъган.
на 07.12.2009 г.
0
 
 
Футболистите подкрепяме. Но не подкрепяме Борго-морго и всичките останали шмекери- ортаци на Селския !!! Клубът продължава да е собственост на Христолов , а сектата на "сделкаджийчетата" дава "толеранси" на Селския под мъдрото ръководство на продажните си "тартори" !!!
+2
 
 
БУФЕРИТЕ ОТНОВО НАЛАЗИХА С МНЕНИЯТА СИ!ПО ДОБРЕ СИ ГЛЕДАЙТЕ МОКРАТА ГАЛКА,НЕ СЕ ПРИТЕСНЯВАЙТЕ ЗА НАС!
0
 
 
Абе вие не разбрахте ли, че отборът ви е собственост на италианци откакто дойде Христолов?! Той е просто поставено лице на тези италианци! Дори вашия Бекяров в едно интервю беше казал, че италиански вариант на Ботев Христолов е бил замислил още преди 2-3 години, но не са му позволили със савата! Всичко това е един театър за пред феновете, щото много се наддигнахте и Той трябваше да измисли нещо, с което да ви финтира! Ще видим и нашата съдба каква е, но при всички случаи Галя си отива, щото ние няма да чакаме като вас 12 години някакъв простакел да ни води за носа! Аз лично за новата година ще си пожелая и двата отбора да останат в "А" гр. заради феновете и най-вече заради дербито, което трябва да го има!
0
 
 
при ботев пловдив италианците остават независимо дали има сделка или не , имат някакви договорки , може христолов само да се води президент за да останат дълговете на негово име , а отбора чте се командва от италия
0
 
 
ванко за вас буферите сам сигурен че изпадате , целия град разбра че няма кой да ви купи само ти не разбра, през зимната пауза оставате само с младежката формация даксон , митко илиев , акалски , двамата слависти всичко си отива и първия мач чорбата чте ви вкара около 6 гола
-1
 
 
Изпадат Ботев Пд, Спортист и Локо Мз!Евентуално центробежните сили може да завъртят Монтана и Берое! Ние ако не сменим собственика си също сме застрашени, но се надявам, че на 21.12.2009 г. Галка ще си тръгне!
0
 
 
локо мезра имат супер гадна програма това е добре за ботев , локо пловдив и спортист може да ги минем на пролет , ако стане сделка ботев пловдив остава изпадат спортист , мезра и локо
+4
 
 
Длъжни сме да отидем,и им благодарим за това че играха мъжки до последно.Нали виждате на лаута какво става,едни се направиха на контузени,други си изкараха картони само и само за да не играят.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Изграждат паметник на Динко Дерменджиев - Чико на "Колежа"
Кадри от дрон: Стадион "Христо Ботев" малко преди края на етап 1
Нов в Ботев с 90 минути, отборът му влезе в опасната зона
Ботев пусна билетите за последното домакинство
Четирима от Ботев в юношеския национален отбор на България
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: