ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Седалките за "Бесика" вече са на "Лаута", вижте как върви строежът на трибуната
Автор: Стойчо Генов 11:49 / 14.03.2022Коментари (25)11999
Новите седалки за стадион "Локомотив", за които Plovdiv24.bg първи информира читателите си, вече са на "Лаута". Част от тях дори са разположени пред строящата се трибуна "Бесика" и се очаква в скоро време да бъдат монтирани.

Преди това обаче предстои изграждане на козирката, която ще тежи приблизително 80 тона. Тя ще бъде "закачена" на 12 8-метрови бетонни колони, като на този етап са поставени първите 3 от тях.

В момента най-активно се работи в помещенията под "Бесика". Строително-ремонтните дейности засега протичат в график, като целта е новата трибуна да бъде въведена в експлоатация за началото на сезон 2022/2023 в Първа лига.

Паралелно с това върви работата и по изграждането на южната трибуна. Там предстои съвсем скоро да се налива бетонната плоча на Кота 0, научи още Plovdiv24.bg.
Още по темата: общо новини по темата: 212
29.03.2024
11.03.2024
22.02.2024
15.01.2024
22.12.2023
19.12.2023
предишна страница [ 1/36 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+5
 
 
Толкова простотия и злоба в част от коментариите.Защо бе хора?Трябва да се радваме,че се прави нещо хубаво.Така ще е и за стадион "ХР.Ботев"Дано само да има и публика да пълни тези два стадиона.Да се надяваме,тъй като надеждата умира последна.
-2
 
 
Браво, чудесна новина за Локомотив Пловдив. В последните 20 години в Локо Пловдив се случват невероятни неща. Спечелиха се 5 купи, изиграха се паметни мачове срещу силни европейски отбори. Локомотив бе на крачка от отстраняване на 7-мия най-богат клуб в света !!!! Седмият най-богат клуб в света.
-2
 
 
Пари на вятъра. Тая трибуна никога няма да бъде напълнена, както и останалата част от циганския стадион в парк Лаута. Между другото някой да знае нещо за ОП за тия седалки? Кога беше обявена, как мина конкурса, кой го спечели, на какви цени? Същото се отнася за целия строеж на Полумесеца.
+1
 
 
Дано всичко стане в срок.Само Локо пд.
-2
 
 
Работа, която 3 циганинъ правят за 20 дена не може да се направи от 300 мангалЪ за 5 години..... Още бате ви марешки щеше да е прави.... И то като бензина му..... Скачаше, показваше някакви формули по тв, колко и как се сформира цената на бензина, как щял да е 50 стотинки по евтин... ХАХАХА.... А какво стана... В МОМЕНТА МАРЕШКИ ПРОДАВА НАЙ СКЪПИЯ БЕНЗИ. В България.....
0
 
 
След 3те купи, сребърните медали и 6:0, ни остана последнато нещо което чакаме - стадиона. Малко остана до пълното щастие. Индианците срещу нас да тичат не могат да ни стигнат.
-1
 
 
След 3те купи, сребърните медали и 6:0, ни остана последнато нещо което чакаме - стадиона. Малко остана до пълното щастие.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Фенове на Локо организират благотворителен футболен турнир
Томаш с много важно изказване относно бъдещата селекция на Локо
Огромно признание в Китай за бивша звезда на Локо
Тежък удар за Локомотив Пловдив
БФС сменя формата, Ботев и Локо с отбори във Втора лига
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: