ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (9) | Вчера (16)
По 1000 лева глоби за Ботев и Локо, "канарчетата" със срок до 1 декември
Автор: Екип Plovdiv24.bg 14:24 / 24.11.2009Коментари (18)7383
© Plovdiv24.bg
БФС прикани Ботев Пловдив да изплати дължимите суми в центалата за наложени глоби до 1 декекмври. Дисциплинарната комисия е разгледала на днешното си заседание покани, съобразени с чл. 65, алинеи 1 и 2 за погасяването на неизплатените суми, съобщиха официално от БФС. Освен Ботев, от централата приканват и ЦСКА да изплати дължими глоби.

На днешното заседание "канарчетата" бяха наказани с 1000 лева за хвърлени от агитката предмети по терена. Също с толкова са наказани и Локомотив Пловдив. Както вчера писахме, за 1 мач е наказан Петър Кюмюрджиев.






Зареждане! Моля, изчакайте ...
на 25.11.2009 г.
+1
 
 
Една неделя да се съберем Локо Ботев Спартак Марица Бресник Раковски всички които имат желание и да затворим изходите и околовръсните шосета на Пловдив и да напишем на асфалта : КУР ЗА БФС !!! ебати наглитешопи мастии долни !
на 25.11.2009 г.
0
 
 
Толкова ли му трябват на перуката 1000 лв ??? Да дойде да му дам 1200 утре зимаме заплата цялата заплата му дам , да ги даде на секретарката си да му направи една чекия без ръце ! Ей шопски мастии все гладни и лакоми за пари бе !
0
 
 
ТОВА ГОВЕЖДО БФС ТРЯБВА ДА СИ ХОДИ.ПЕРУКАТА СЪСИПА ФУТБОЛА НЕ САМО В ПЛОВДИВ А В НАЦИОНАЛА.БАТЕТО БЕШЕ ПОНЕ ПИЧ А ТОЯ Е ЖИВА ПУ.......
0
 
 
Всички хвърлят, само Ботев и Локо глобяват....
0
 
 
Вчера на мача на дублиращите черно море левски някъв фен е влязъл е шамаросал играч на левски. да видим дали ще накажат черно море и дали ще е само глоба или лишаване от домакинство
0
 
 
Тези които хвърлят предмети, трябва да бъдат глобявани минимум 2000лв. по възможност лично, или да ги отработят в пандиза. Обикновенно на 50-100 случая има един смъртен. Така държавата ще може да помогне на семейството на невинно загиналия. Всяка агитка, всеки човек трябва веднага да докладват на ченгетата ,кой простак е хвърлял и тогава глобата да бъде персонална , а не да наказват любимия ми отбор и цял Пловдив да страда и пътува до други градове!!!!!
+1
 
 
Някои тъпаци не разбраха, че няма смисъл да се хвърлят предмети, бутилки и бомбички.Викай, псувай, скандирай, но да хвърляш е голяма простотия!БФС- то това чака и с густо си налага глоби да си пълнят гушата. Така не се помага на отбора!!Аз не мога да разбера за какво са тези тартори да не могат да забранят на няколко тъпака да не правят такива изпълнения !И нов собственик да дойде и той ще полудее като плаща глоби заради няколко олигофрена. Стягайте се и престанете с тези малоумни изпълнения защото никой не печели от това.Какво стана като се хвърляха бутилки по съдиите и делегата на мача със Сливен? Нищо.Сливен си взе трите точки, съдията си взе хонорара и продължава да свири, а делегатът си взе премията от наложената глоба!Пострада само отбора и публиката.
0
 
 
Най фътболния град е Пловдив. Най голямото дерби в България е Ботев-локо пд.
+1
 
 
Момчета,нямате основание за толкова рев.Навсякъде хвърлянето на предмети се наказва.Иначе съм съгласен,че се прилагат различни критерии при налагане на наказания-и двата отбора сме го отнасяли неведнъж.Хората си направиха шуробаджанашко БФС и успешно съсипват българския футбол.
на 24.11.2009 г.
0
 
 
Що рипате бе дечковци? Глобите са мехлем.Те спомагат за по бързото разоряване на любимите ни футболни президенти.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
БФС се разгърна - глоби Ботев с над 12 бона
Решаващи сблъсъци в битката за първото място в Югоизточната трета лига
Ботев показа пълния стадион от птичи поглед и отправи призив към феновете
Китайци луднаха по бивш ас на Локо, след като ги качи на върха
Днес става ясен съперникът на Ботев във финала
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: