ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Фенклубът на Локо: Ето какво става, когато си от Пловдив и попитат "От кой отбор си?"
Автор: Стойчо Генов 12:15 / 29.01.2022Коментари (36)10101
Фенклубът на Локомотив Пловдив публикува твърде любопитен колаж в официалната си страница във Фейсбук, видя Plovdiv24.bg. Повод за реакцията на "черно-белите" привърженици е известното забавно-познавателно предаване на БНТ "Последният печели".

Един от шампионите в предаването e Никола от Пловдив. Той успя да детронира трикратен шампион в "Последният печели", а при представяне на визитката му водещият Орлин Горанов го пита от кой отбор е. Отговорът е: От Локо Пловдив.

Това пък предизвиква друга реакция от страна на известния наш певец: "Естествено, Локо Пловдив! Моля те, защо питам и аз?", отговаря водещият Орлин Горанов.

Гледайте в прикаченото видео въпросния момент от предаването!

Още по темата: общо новини по темата: 727
21.05.2022
20.05.2022
20.05.2022
20.05.2022
19.05.2022
18.05.2022
предишна страница [ 1/122 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
Един водещ на шоу се шегува и вече е локосензация.Пристрастен журналист пише за друг отбор любимец,а други се кичат със звание.Локомотив Пловдив се легитимира пред България през 1951г,като наследник на ,,Доброволнатаната ,,организация /Енергия,запетайките не са случайни/но вече има трето поколение локомотивци.Така е и със ,,смърфове,,заради купени от димитровградският пазар фанелки с пришити номера на гърба.Враговете стават селяни заради прякора на собственика,и се раждат истинските майни,дошли да работят в транспорта,заради пловдивско жителство.Циганска работа.Едните са господарите на Пловдивщ,малцинството господари на ефира.Една трета са фенове на кюстендилският Пришълец под тепетата,но зурлите им огласят небесата.Даже не разбират шегата,но се мъчат да я налагат.Проверете средната посещаемост в последните години преди епидемията и ще видите че една лъжа повторена 100 пъти не става истина.Освен за циганите.
+1
 
 
Цигани се родихте и цигани ще умрете , цяла България знае кой е любимия отбор на Пловдив :) София, Бургас , Варна и всички останали големи градове ще кажат , че Пловдив е жълто-черен !
-1
 
 
Жълтурската логика яко кърти. Значи да се хвалиш сам, че играеш престижна контрола не е комплекс, а когато Орлин Горанов каже "Естествено, че си от Локо Пловдив, защо ли питам", без някой да го е карал да каже нещо такова, това е огромен комплекс.
-3
 
 
Селяните колабираха защото водещият на някакво предаване е казал, че е напълно нормално ако си пловдивчанин, да си от Локото. Представям си какво им е било на 15.05.2019. Горките помачета!
на 29.01.2022 г.
0
 
 
3 години Локомотив показа кой е властелина на Пловдив
+1
 
 
Николайчо и той е от Пловдив ,колкото и Орлинчо е от София. Ама как да каже Орльо ,че е от Ком Берковица. Сигурно е от Левски или ЦСКА нали и той е станал столичанин след пълнолетие. Та и онова опашато адвокатче дето се озърташе ,като лалугер е от Пловдив. Може само да е родено тук. 7 победи имаше в играта ,а такива налучквания и слаби съперници му се падаха ,че не знам как ставаше победител. Вие хубаво пишете ,че победил някой с три победи ,но не казвате как приключи. Намери си Майстора с още 3 ма на 8тп участие и даже не мина и втори кръг щото бе последен. Имам чувството ,че лансират подобни недоразумения. Не казвам ,че не знаеше,но беше посредствен. Уж адвокат. Работи в пловдивски район в администрацията. Общата му култура куцаше фрапиращо на елементарни въпроси ,но бързаше да натисне бутона пред другите и знае ,не знае беше първи. Имаше тактика и беше хитър. Жив лалугер. А опонентите му гола вода. Някои даже в първи кръг не натиснаха и бутона. Ето това тъпо парче е Локомотивец. Но за статистиката ще остане един от участниците с най много победи. Както и ,че е от Локомотив ПД. По важното е ,че Стойчо ги надушва такива новини. А той от кой обор е ?
+1
 
 
В духа на пропагандните плакати от 50-те. Липсва само Чичо Сам с цилиндър със звезди и ядрена ракета в ръката.
-2
 
 
Много интелигентен Пумаклък се е заселил тук.
-1
 
 
Разбира се Локо Пловдив...другите са от ракиджийницата Куматюву
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Избраха Динко Хоркаш за най-добър вратар в България за 2023 година
Футболист на Локо за свой съотборник: Той е "перде", има много хъс и голов усет
Фенклубът на Локо с важен призив към привържениците на всички отбори
След обрата от 2:0 до 2:5 Локо не загуби в 9-о поредно гостуване на Славия
Страхотно! Треньор от школата на Локомотив на стаж в Барселона
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: