ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Валентич: Вярвам, че другия път ще спечелим! Атмосферата на пълния стадион бе невероятна
Автор: Стойчо Генов 19:49 / 25.09.2021Коментари (4)4369
Треньорът на Ботев Азрудин Валентич похвали феновете на двата отбора за атмосферата, която създадоха в пловдивското дерби, завършило 1:1 на "Лаута".

Ето какво каза босненският специалист след края на мача:

Аз съм горд от първото полувреме. Имахме добра концентрация и чакахме нашите шансове. Веднъж успяхме да отбележим и то след статично положение. Имахме и още един шанс при една от нашите атаки. Интензитетът не беше много висок заради горещото време. Ние играхме 120 минути преди няколко дни.

През второто полувреме опитахме нещо и предупредих моите футболисти, че Локомотив ще опита да промени нещата и ние трябва да реагираме. Мачът беше 50 на 50 и мисля, че 1:1 е реалният резултат. Когато играеш дерби, всичко е на по-високо ниво. Искаше ми се да спечелим и вярвам, че и това ще стане, когато сме домакини. Благодаря на нашите фенове, а и на цялата публика. Стадионът беше пълен и атмосферата бе невероятна.

Дадохме инициативата на Локомотив. Тошко е много важен за нас. Беше малко тежък през второто полувреме. Говорих с медицинския екип и мисля, че травмата му не е толкова сериозна.

Всеки един от нашите футболисти даваше всичко за клуба и се насладихме на играта. В дербито всичко се решава от статичните положения, всичко може да се случи във всеки един момент. Но за да бъдеш играч от високо ниво, трябва да си премислил всичко, да си спокоен.

Имах само двама титуляри, които са с опит в дербито – Тодор Неделев и Виктор Генев. Всички останали играха за първи път. Венсан Марсел се включи добре за Локомотив, но при гола му Дилан Мартенс не беше на правилната позиция. Това са решенията, които променят нещата.

Още по темата: общо новини по темата: 75
06.04.2022
09.03.2022
09.03.2022
09.03.2022
09.03.2022
08.03.2022
предишна страница [ 1/13 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-1
 
 
Няма да говориш, че трибуните на Лаута са били пълни, че индианците ще те намразят още повече! Иначе си доста страхлив треньор със страхливи играчи. Другия път Локомотив може да не е толкова слаб!?
+2
 
 
Вале, най-накрая трябва да изиграеш един мъжки мач. Стига си мъчил и нас и футболистите... Слагай си нощно време до възглавницата една футболна топка та дано те прихване малко... Надъхай ги някак тия играчи бе, какъв е този страх? И какво е това "другия път"? Кога ще дойде тоя друг път? Айде, хубава вечер!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Феновете на Ботев обявиха събраните средства за глобата на Попето
Двама от Ботев титуляри за Литва при две загуби
Черно море идва в Пловдив със свито сърце! "Моряците" мачкат във Варна, но какво се случва при гостуванията?
Лудогорец към Неделев: Не се предавай!
Ботев реди контрола с отбор от Англия
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: