ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (21)
Женският национален отбор по волейбол с уникална фотосесия със златната купа на Античния
Автор: Екип Plovdiv24.bg 17:21 / 16.08.2021Коментари (0)3600
Националният отбор на България по волейбол за жени засне уникална фотосесия на Античния театър в Пловдив в навечерието на Европейското първенство, което започва в сряда. Специалното събитие бе кулминацията на официалния Трофи тур на златната купа за шампиона от Евроволей 2021.

В България пристигна реалният златен трофей, който ще бъде връчен на шампиона от Европейското първенство. Близо десет хиляди граждани и гости на Пловдив се възползваха от уникалната възможност да се снимат със златната шампионска купа и да спечелят свежи награди по време на Трофи тура на знакови локации в града.

Всички, които не са успели да се възползват от възможността, може да го направят непосредствено преди мачовете на българските волейболистки в "Колодрума“. Пред спортната зала ще бъде изградена специална фен зона за Евроволей 2021, а от 16,30 часа в дните на мачовете от груповата фаза след старта на шампионата на 18 август феновете отново ще могат да се снимат с мечтания трофей.

В българския лагер са изключително доволни, че имат възможността да играят на Европейското първенство пред българска публика. А след фотосесията със златната купа на Античния театър споделиха амбициите си за първенството и емоциите да вървят по пътя към трофея именно в Пловдив.

"Самата комбинация - да сме на знаково място като Античния театър в Пловдив с купата, за която всички волейболни нации в Европа мечтаят и към която се стремят, създава уникално усещане. Имаме възможността да покажем на всички по света красотата на най-стария жив град в Европа и пословичния ни отборен дух. Като отбор ние сме си поставили сериозни цели. Бъдете сигурни, че ще направим всичко по силите си, за да ги постигнем", заяви селекционерът на националния отбор на България по волейбол за жени Иван Петков.

"Радвам се много, че именно в Пловдив с националния отбор ще играем мачовете си на Европейското първенство. Тук имам много приятни спомени с "Марица", хората са страхотни, а публиката е страшно мотивираща - кара те да се чувстваш страхотно и да искаш повече от всякога да си оставиш сърцето ни игрището", заяви централният блокировач на националния отбор на България по волейбол за жени Нася Димитрова.
Още по темата: общо новини по темата: 35
30.08.2021
29.08.2021
27.08.2021
26.08.2021
25.08.2021
25.08.2021
предишна страница [ 1/6 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Актуални Четени Теми
Ботев каза кога пуска билетите за реванша с ЦСКА-София
Само една победа дели Марица от 10-а поредна шампионска титла
Марица с информация за тежко гостуване край морето
Фенове на Локо организират благотворителен футболен турнир
Томаш с много важно изказване относно бъдещата селекция на Локо
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: