ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Симулация, неможене или какво се случва с Локо?
Автор: Екип Plovdiv24.bg 17:05 / 22.09.2009Коментари (43)7551
© Plovdiv24.bg
Капитанът Димитър Илиев с нескончаемите си фрапантни пропуски не помага по никакъв начин на отбора си
Локо падна от адашите си от Мездра. Падна грозно и унизително за хилядите по трибуните, дошли да подкрепят любимците си. Проблемът обаче не е в самата загуба. Изстрадалата публика на Локо е видяла и преживяла много, ще преглътне и този горчив залък. Проблемът е в начина и причините за загубата. Версиите са няколко, причините може да се окаже, че също са няколко. Резултатът обаче е един - силният пролетен отбор, който Локо бе изградил е разбит, от играта му няма и помен, дивиденти никой не спечели от това.

Една от версиите, която и най-често се прокрадва сред феновете след вчерашния мач е симулативна игра. Футболистите не са си дали зор, поради някаква причина. Говори се за групички сред футболистите, бойкот заради забавени заплати. Публиката на Локо не заслужава подобно отношение, нито футболистите заслужават публиката си, ако действително бойкотират отбора чрез играта си, независимо от причината.

Ръководството от своя страна носи поне половината вина. Като започнем от неадекватното поведение на трансферния пазар. Павле Делибашич бе изпуснат, а на негово място не бе намерен адекватен заместник. Та Емил Стоев не успя да се реализира като голмайстор в изпадналата във "В" група Марица, не може да се очаква от него да замести който и да е в Локомотив. Искрен Писаров бе пратен под наем в Берое, но Хеслера в момента превъзхожда повече от половината офанзивни футболисти на "черно-белите". Не бе даден шанс и на Любомир Цеков, който е заточен в Брестник, където бележи гол след гол. Друг е въпроса, че не се дава шанс за изява на Попето и Марчев, които също са показали, че заслужават да са на терена. При тях поне е сигурно, че ще "изядат" тревата и няма да симулират с "черно-бялото" райе, но при тях проблема вече е треньорски, а не в ръководството.

Ненужната/ненавременна треньорска смяна също е причина. Щом от ръководството виждаха, че Садъков не се справя още през лятото трябваше да го сменят или да го оставят да работи през есента. По-зле от това едва ли щеше да е.

Собственичката Галя Топалова се старае всеки ден да показва на широката общественост, че не разбира от футбол, но в същото време отказва да постави футболен човек за спортно-технически директор в клуба. Може би точно от там ще започне разплитането на възела.

Проблемите в Локо са много, крият се някъде измежду горните редове. В същите тези редове със сигурност липсват някои от причините, оставащи скрити за "широката общественост" и "постоянното присъствие на Лаута", както е клиширано да се наричат всички живеещи с успехите и неуспехите на отбора. Най-вероятно цялостното тежко състояние на отбора се крие в уравнение в което участват всичките тези причини и голяма пропорция в това уравнение е неумението на собственика да управлява футболен клуб.

Къде според вас се корени причината? Кой/кои са виновни за положението в отбора? Изкажете своето мнение в групата на Локо в Plovdiv24.bg, където вече започна разгорещена дискусия по темата.







Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
само 1 мога да кажа за футболистите - продажници!
на 23.09.2009 г.
0
 
 
Аз съм на много километри от Лаута,но ВИЕ НАПРАВТЕ НЕЩО там,в Пловдив...!!!!!Моля се на Господ Бог,всеки ден....Господ напред и ВИЕ след НЕГО...!!!!!
на 23.09.2009 г.
0
 
 
ПЪЛНА ПОДКРЕПА от Аргентина-Буенос Айрес-капитал федерал/ barrio Parque de los Patricios /...Сърцето ми е в България,сърцето ми е в Пловдив,сърцето ми е на ЛАУТА...!!!!!От Пловдив до Кордилерите-само ЧЕРНОБЕЛИТЕ...!!!!!Вино/ mendosino/и ЛОКОМОТИВ до гроб..!!!!
на 23.09.2009 г.
+1
 
 
Otra vs,lleno con kaka AMARILLA...!!!Още веднъж-пълно с ЖЪЛТИ лайна,тук...!!!Да ги пита някой,на МАЙКА СИ пу**ата ЛИ търсят в този ФОРУМ....!!???
За Локо Пловдив родих се аз!За теб тупти сърцето ми!
на 22.09.2009 г.
0
 
 
Дано земат мача с Пирин,че после с Левски в Пловдив малко ще ни е трудничко :/ и мн кофти почват да стават нещата...
0
 
 
Жълтите надигат глави, когато отборът на Пловдив пада, но когато тяхното селско, жабарско, комунистическо, мизерно отборченце е на последно място хич не им пука !!! Не мога даже да си представя колко ли злоба и завист имат в техните малки душици!? Няма нищо Бог забавя, но не забравя !!! Утре в 16:00 отивам на тренировката и се надявам да дойдат повече хора и да покажем на футболисти и ръководство ,че не може така нагло да се подиграват с най-ценното - ПУБЛИКАТА !!
0
 
 
всеки път ИЗХВЪРЛЯНИЯ ,всеки път ПЪЧЕНЕ .... и накрая ЛОКО пак бие в ДЕРБИТО :) де*а и тъпите мангал4ета .Еми квото такова .
0
 
 
БРАВО МАШИНИ! Този път нито един буфер не се изтърва да го каже.... но аз не се сдържах да ви напомня!
0
 
 
Любо Пенев и неговият ЦСКА съвсем точно ни показват какво липсва на Локо и въобще на пловдивския футбол.Човек,кръвно свързан с любимия клуб,който има таланта да предаде своя хъс на млади български момчета,жадни за футбол!Не всеки има финансовата мощ на Титан,но и с по-малко пари може.Иска се желание!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Локомотив Пловдив честити вековния юбилей на Етър
Фенклубът на Локо: Честита победа! Пловдив е само черно-бял!
Локомотив взе дербито с Ботев! "Канарчетата" с червен картон, Пепи Андреев с два гола
Томаш и Керкез отсвириха дербито Локо - Ботев в Трета лига
Кадри от дрон: Вижте как върви изграждането на козирката на Трибуна Спортклуб
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: