ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Правителството прецизира решението си за стадион "Ботев"
Автор: Екип Plovdiv24.bg 11:04 / 16.09.2009Коментари (4)5160
© Plovdiv24.bg
Министерството на отбраната, което още преди години трябваше да изпълни правителствено решение от 2001 година и да преотстъпи на общината обявения за нейна собственост стадион "Ботев", е на път да го стори. Но - с известни подробности, потвърди областният управител Иван Тотев след направени изявления в тази насока пред Plovdiv24.bg.

В момента юристите на министерството прецизират текстовете на предишното правителствено решение, така че гаранциите "Ботев" да си остане стадион, да са абсолютно сигурни. Общината, след като го получи, няма да може да се разпорежда със стад

(c) ПОТВ
иона и всички прилежащи към него зали без съгласието на Министерството на отбраната - няма да може своеволно да го дава на концесия, нито под наем, нито да гони клубове.

"Разбира се, при постигане на съгласие между двете институции, парите от концесията ще идват за общината. Предприетите стъпки обаче са една гаранция, че няма да бъде злоупотребено със стадиона", заяви Иван Тотев пред журналисти.

На среща с областния управител в момента е заместник-кметът по спорта Георги Титюков, който ще научи за предлаганите промени. Преди да се запознае с тях, той отказа да коментира въпроса.
Още по темата: общо новини по темата: 46
03.04.2017
25.02.2013
14.02.2012
29.08.2010
27.08.2010
11.05.2010
предишна страница [ 1/8 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Новата коментаторска система на Пловдив24 си постигна целите и изгони псуващите братя от този сайт. Ако същия модел се въведе при едни нови футболни съоръжения в Пловдив,то приятелите с камъните ще изчезнат завинаги и ще може да се идва на мач спокойно,няма да се притесняваш,че може да бъдеш убит или наранен от идиот над теб. Правителството си знае работата и се пази от общинарите на Пловдив,като дявол от тамян.
0
 
 
"Общината, след като го получи, няма да може да се разпорежда със стадиона и всички прилежащи към него зали без съгласието на Министерството на отбраната - няма да може своеволно да го дава на концесия, нито под наем, нито да гони клубове." Голямо доверие към Общинарите и слаФчо...няма що! Ама кой квото си заслижил!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Феновете на Ботев обявиха събраните средства за глобата на Попето
Двама от Ботев титуляри за Литва при две загуби
Черно море идва в Пловдив със свито сърце! "Моряците" мачкат във Варна, но какво се случва при гостуванията?
Лудогорец към Неделев: Не се предавай!
Ботев реди контрола с отбор от Англия
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: