ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Програма за безработни праща играчи в Ботев
Автор: Екип Plovdiv24.bg 09:31 / 16.09.2009Коментари (10)5295
© Plovdiv24.bg
Новите италиански попълнения на Ботев са пристигнали в Пловдив по социална програма за безработни, твърдят хора от клуба. През това лято на Апенините отчетоха сериозна безработица във футбола. Само в първите три местни професионални дивизии броят на останалите без работа надвишава 200 души. Твърди се, че заплатите на футболистите ще бъдат плащани от Италианската футболна федерация. Изготвена е програма, според която заплатите на въпросните играчи ще бъдат подсигурявани за една година, но само при условие, че те си намерят отбор.

Именно за такъв период от време с Ботев се обвързаха деветима играчи. Става въпрос за Фабио Тинази, Чиро Сириняно, Емануеле Морини, Марко ди Паоло, Марко де Арженио, Джилберто Дзанолети, Максимилиано Брити, Алан Карлет и Лука Бриньони. Иначе в момента на стадиона край Бирената фабрика се готвят общо 18 чуждестранни футболисти, сред които освен италианци има французин, венесуелец, алжирец с френски паспорт, уругваец и ганаец с италианско гражданство.

Източник: в. "7 дни спорт"

Още по темата: общо новини по темата: 4
12.10.2009
12.10.2009
12.10.2009
08.10.2009






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Сега вече всичко е ясно, другари! Новият собственик на клуба ще е министерството на труда и социалната политика. За изпълнителен директор ще бъде назначена Емилия Масларова, а безработните ще бъдат задължени поне веднъж в месеца да посещават мач на "Ботев", иначе няма да им заверят книжките в бюрото по труда. Ай канариииии! Да се готвят Барселона и Байерн, защото една легенда се завръща!!!
0
 
 
нема сигурна работа а конкуренция в криза бол
0
 
 
Тези футболисти са подписали с бате Митьо за 1 година и като не плаща той може да не изпаднем,защото няма как да разтрогнат като си получават парите и според мен дори имаме шансове да останем в групата!Още е твърде рано да се правят такива сметки ... :)_
на 16.09.2009 г.
0
 
 
кой знае може би сред тях да е новия СаидХоджа.....а после дружно да вдигнете турското знаме в знак на подкрепа на любимия ви клуб..
0
 
 
тоя по средата ми прилича на пицар ..на десния , дето му е паднала някаква сянка на главата, която прилича на е*аси кичето, цялостния изглед на фасадата му, поражда аосциации с фризьор, манекен..или просто обикновен гей от клип на джордж майкъл.....а тоя отляво, с тая препасана мъжка чантичка е стопроцентов буфер от някой италиански катун !!! е*ати ПАРОДИЯТА !!! това ли ще е БОТЕВ - сбирщайн от някакви преоценени макарони ?!!? щото в Пловдив няма талантливи деца и юноши, сигурно .....СЕЛСКИ, умри от рак бавно и мъчително майка ти деее*а мръсна
+1
 
 
Такъв БОТЕВ не ни трябва! По добре от "В" група с нов отбор и нови собственици които обичат БОТЕВ, пловдивски играчи с жълти сърца па макар и юноши.Селския вън и този път с павета не с камъни по него. БОТЕВ ЗАВИНАГИ!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Неделев и Серкан в националния отбор, ето пълния списък на селекционера
Феновете гласуват за гол на финала между Ботев и Лудогорец
Млад и неопитен рефер свири безинтересния мач между Лудогорец и Локо
Виктор Генев и Крис Добрев в групата на Славия за мача с Ботев
Янис Карабельов: Керкез промени много неща! Ивелин е голям лидер, имам уважение към Славия
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: