ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Марица загуби първата тежка битка за "Б" група срещу Нефтохимик
Автор: Екип Plovdiv24.bg 19:04 / 13.09.2009Коментари (4)7636
Марица не успя да прескочи първото си сериозно препятствие по пътя към завръщане в "Б" група. "Кършиаклии" загубиха с 1:2 домакинството си срещу основния си конкурент отбора на Нефтохимик от Бургас.

Двата отбора изнесоха интересен мач, изпъстрен със здрави единоборства, положения и пред двете врати и много нервни изблици. Главният рефер Райчо Райчев имаше доста проблеми, но освен, че накъсваше играта с доста свирени нарушения, си свърши перфектно работата в няколко доста спорни ситуации, особено при головете през втората част.

Първи възможност да открият резултата имаха домакините. Илиян Енчев изскочи сам срещу вратаря на "зелените", но не успя да реализира.

Първото попадение падна в 30-та минута. Вездесъщият Тодор Киселичков успя да реализира за 0:1 от пряк свободен удар.

В 35-та минута се стигна до първото сериозно спречкване. Двата отбора едва не се хванаха за гушите при едно по-остро влизане, а двубоя от тук нататък се изпъстри с твърди, на моменти груби, отигравания.

В 60-та минута Райчо Танев от Марица успя да изравни резултата след грешка в отбраната на "шейховете". Цялата защита тръгна да тегли за засада, но играч в зелено закъсня, маричанинът изскочи сам срещу вратаря на бургазлии и изравни.

След това попадение и двата отбора имаха редица възможности за гол, но ги пропиляха.

Така се стигна до 78-та минута когато Маламов от Марица си издейства втори жълт и съответно червен картон. 

Само три минути по-късно Милен Георгиев се откъсна от защитата на пловдивчани, нахлу в наказателното поле и бе подкосен. Съдията свирна дузпа, превърната в гол отново от Киселичков.

С тази загуба Марица се изравни на върха по точки с Нефтохимик, но именно поради днешната загуба е с по-лоши показатели между двата отбора, тъй като при равенство се гледат директните двубои. Така "жълто-сините" са втори също с 15 точки, колкото и бургазлии. Трети са Равда с 13 точки и мач по-малко, а с 12 точки и два мача по-малко е Созопол.






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Няма нафта няма газ - Порточанов ..... :))))))
0
 
 
ДО УЛТРАС НАФТА,КОЙТО ЯВНО НЕ Е ПРИСЪСТВАЛ НА МАчА.1-80% ОТ МАчА,МАРИЦА МАчКАшЕ ВАщТО СМЕшНО ОТБОРчЕ,2-МАРИчКАТА ИМАшЕ 10 ПЪТИ ПОВЕчЕ ПОЛОЖЕНИЯ ОТ НАФТАТА,3-ЯВНО НЕ ЗНАЕш КАКВО Е ЗАСАДА,4-СЪДИЯТА ПОДПИРАшЕ ЦЯЛ МАч,МАЗУТИТЕ,5-НИКОЙ ОТ ФУТБОЛИСТИТЕ НА МАРИЦА НЕ Е ЯЛ ТУКАТИ,ЗАщОТО ГОЛЯМА чАСТ ОТ ВАщТЕ ФЕНчЕТА СА ЯВНО МЕКИ КИТКИ И ПОБЯГНАХА КАТО НАСРАНИ ОТ 10-ГОЛОБРАДИ ФУТБОЛИСТА.СРАМНО,НО ФАКТ,ЗАщОТО БЯХ НА МАчА,ЗА РАЗЛИКА ОТ ДРУГИ ФИЛМАРИ...
0
 
 
Ами,нормално е да излезнат с тръби и павета при положение,че вие сте 100 селяци,а те 10 млади футболиста и въпреки всичко избягахте като мишоци.Срамно е при това положение да се мислите за големи "фенове" и е разбираемо защо си съчинявате по форумите...
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Шанс за Марица! Струмска слава с много проблеми преди визитата в Пловдив
ПФК Марица: Подкрепете отбора в тежкия домакински двубой!
Марица с два много важни мача, от тях ще стане ясно бъдещето
Бивш играч на Ботев вкара 2 гола на Марица, пловдивчани с 6-а поредна загуба
Марица с информация за тежко гостуване край морето
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: