ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (21) | Вчера (28)
Сашо Богданов и момчетата му прибраха още едно отличие в хандбала за Труд
Автор: Екип Plovdiv24.bg 13:31 / 07.06.2021Коментари (4)3795
Хандбалистите на Труд, чийто президент и старши треньор е Александър Богданов, прибавиха още едно отличие от родното първенство. На завършилото в Слънчев бряг държавно първенство по плажен хандбал за мъже съставът, воден и от Николай Нейчев, извоюва бронзовите медали. Припомняме, че хандбалният ни център има спечелени две шампионски титли при мъжете от първенството в КК "Албена“ през 2016 и 2017 година.

Клубът има много призови места и в различните възрастови групи на държавните първенство в плажния хандбал.

Отборите при мъжете бяха разделени в четири групи по три отбора.

Резултати на Труд в групите: по 2:0 с Раховец и Несебър. На полуфиналите – 0:2 с бъдещия шампион АСТИ `91 (Хс) и 2:1 (след дузпи, 1:1 в редовното време) – със Спартак (Вн). В мача за бронзовите медали Труд победи с 2:1 (след дузпи) Осъм (Лч). За титлата АСТИ `91 (Хс) надигра с 2:0 части Локомотив (ГО).

Пловдив бе представен в първенството и от Академик -ТУ с президент Димитър Станков.

Седем състава от първенството при мъжете (7:7) участваха на плажния хандбал, включително шампионът Шумен`91, призьорите Локомотив (ГО) и Осъм (Лч), както още Спартак (Вн), Чардафон (Гб), Локомотив (Мз) и АСТИ `91 (Хс).

Крайно касиране за първенството по плажен хандбал за 2021 г, мъже: АСТИ `91 (Хс), Локомотив (ГО), ТРУД, Осъм (Лч), Спартак (Вн), Шумен`91, Несебър, Чардафон (Гб), Раховец (ГО), Локомотив (Мз), Академик.ТУ (Пд) и Калиакра (Каварна).

Шампион при жените стана "Люлин“ (Сф), следван от "Етър`64“ и "Сливница“. Отличените бяха наградени от Белчо Горанов, генералин секретар на БОК, Николай Димитров, кмет на община Несебър и Росен Добрев, президент Българската федерация по хандбал.

Труд игра в следния състав: Димитър Попов и Недко Кисимов (вратари), Христо Кутев (капитан), Николай Нейчев, Димитър Танев, Тодор Калчев, Атанас Янев, Христо Ангелов, Николай Кузев, Атанас Кратунков и Стоимен Петков. Треньори са Александър Богданов и Николай Нейчев.

Николай Нейчев бе включен в идеалната осмица на първенството. Той отива на лагер с националния отбор по хандбал (7:7) за мъже за турнира в Грузия.

Атанас Янев и Димитър Танев бяха поканени да се присъединят към разширения състав на националния отбор по плажен хандбал за мъже, който се готви за европейското първенство от 13 до 18 юли 2021 г. във Варна.






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Село Труд си има традиции в ханбала.Браво.
0
 
 
От къде е този хандбален клуб ТРУД? В гр Пловдив има само един действащ хандбален клуб - Академик-ТУ. И моля променете текста "Пловдив бе представен в първенството от Академик -ТУ с президент Димитър Станков". Няма "и", няма друг хандбален клуб в Пловдив.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Ботев каза кога пуска билетите за реванша с ЦСКА-София
Само една победа дели Марица от 10-а поредна шампионска титла
Марица с информация за тежко гостуване край морето
Фенове на Локо организират благотворителен футболен турнир
Томаш с много важно изказване относно бъдещата селекция на Локо
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: