ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
ПФК Ботев създава два нови отбора за следващия сезон
Автор: Стойчо Генов 11:09 / 22.04.2021Коментари (7)4773
© Plovdiv24.bg
ПФК Ботев (Пд) създава два нови отбора за следващия сезон. "Канарите" ще имат вече дублиращ тим и женски такъв. Те трябва да се включа във Втора лига и в дамското първенство, което набира все по-голяма популярност. Интересното е, че за него амбиции са заявили и Лудогорец, Хебър, Арда и ЦСКА.

За влизането на Ботев (Пд) II във втория ешелон се очаква решение на Изпълкома. За там амбиции имат и от друг елитен клуб - ФК ЦСКА 1948, твърди "Тема спорт". Тяхното желание е да се включат директно от Втора лига, която може да стане с 20 отбора.

В Ботев вече са готови с проектите и организацията, подсигурено е и нужното финансиране, се казва още в информацията на вестника. Plovdiv24.bg научи, че най-близо до реализиране на проекта с женски отбор е вариантът да се преименува сегашният тим на ФК Енко (Пловдив). В момента дамите на ФК Енко играят домакинските си мачове от женския национален шампионат на базата в Коматево.

По подобен начин миналата година ПФК Локомотив (Пловдив) създаде свой женски отбор, използвайки "гръбнака" на ФК Пълдин. В момента обаче тимът на ФК Пълдин продължава участието си в националния шампионат, като в него играят предимно 14 и 15-годишни момичета.






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-1
 
 
Стрямалий се интересуват ще има ли някое Ъ за благозвучие.
+1
 
 
То първи отбор няма , те втори ще правят, пък и дами. Дайте да закрепим първия отбор- вижда се, че без Тошко сме най- слабия отбор в групата, заедно с новите попълнения. Юношите отново са забравени, със сделката какво стана- никой не знае- отговори на тези въпроси ни трябват, а не розови балони за втори, трети и дамски отбор!
0
 
 
Аз ще се радвам за вас ако стане така. Бихте Монтана и в наш интерес. Разбира се, че ще подкрепя винаги Локомотив срещу моментен конюнктурен клуб като това разградско бизнес нещо си! Страхотен отбор имате и дано се запази!
-1
 
 
И още нещо.Ако Лудогорец пуснат на индианците да ги спасяват ще ни се отвори голям шанс за първото място. Заслужаваме го, играем най-красивия и резултатен футбол. Имаме най-добрия отбор в БГ
-3
 
 
Е те Ботев са с единия крак в Б рупа, да не бързат с втори отбор.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Ботев отвори нова ложа на "Колежа"! Билетите - по 120 лева
Ботев с последна тренировка преди Славия
Добри новини за Стамен Белчев преди дербитата с Левски и Ботев
Ботев урежда с документи зимно попълнение
Емблематичен футболист на Ботев: Пожелавам на Спартак да спечели първенството
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: