ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (1) | Вчера (19)
Отлично представяне на "Аеробика-АМД" в турнира "Пловдив Къп"
Автор: Стойчо Генов 13:29 / 27.10.2020Коментари (0)2691
С церемониите по награждаване приключи 11-ото издание на международния турнир по спортна аеробика "PLOVDIV CUP AEROBICS OPEN". Заради пандемията от коронавирус тази година в надпреварата взеха участие по-малък брой участници и държави в сравнение с предходните.

"Изключително сме горди, че въпреки това то се превърна в единственото състезание в света по спортна аеробика, включено в календара на Международната федрация по гимнастика за 2020 година, което успя да се проведе", похвалиха се организаторите от пловдивския клуб "Аеробика - АМД".

Отлично се представиха всички състезатели на клуба, които бяха доминиращи във възрастови групи мъже и жени, юноши и девойки старша и младша възраст. Прекрасно се представиха и младите ни надежди при деца старша въраст, които макар и да не успяха да завоюват медали се представиха достойно.

Трофеят проф. Мария Минева, връчван за съчетанието с най-висока оценка, тази година отново отиде при Антонио Папазов, който с индивидуалното си изпълнение получи оценка 21:600. Той също така безапелационно зае първото място при индивидуалната надпревара при мъжете. Негов подгласник стана Георгиус Агунг Исуарабава от Индонезия.

Златният медал при жените завоюва Дарина Пашова, следвана от състезателката на Словакия Анита Ламосова. Малка грешка не позволи на Ана-Мария Стоилова да изиграе перфектно своето съчетание и тя зае третото място при жените.

При девойките старша въраст първото място очаквано зае Борислава Иванова, следвана от Радина Лулчева. бронзовият медал остана за Сабина Журанкова от Чехия.

Огромно впечатление направи съчетанието на смесената ни двойка във възрастова група 15-17 години - Христо Манолов и Борислава Иванова. Макар и без конкуренция и в двата дни, те направиха впечатляващо представяне и заявка за тяхното успешно бъдеще като смесена двойка.

Тройката ни във възрастова група 15-17 години в състав Радина Лулчева, Никол Черпокова и Алекс Ангелова изиграха без грешки съчетанието си и се класираха на първо място след калификациите, но тежка контузия на Алекс Ангелова получена по време на самото изиграване не позволи те да играят и на финалите.

При 12-14 годишните състезателката ни Моника Джамбова се представи отлично и зае второ място в индивидуалната надпревара, а Александър Мишинков безапелационно се окичи със златото при юноши младжа възраст. Той и партньорката му в смесената двойка Християна Златанова спечелиха златен медал.

Първи завърши и пловдивската тройка в състав Моника Джамбова, Християна Златанова и Ивайла Стамова. Те трите заедно с Александър Мишинков и Ана Мария Куманова грабнаха златото и в категория "Групи".
Още по темата: общо новини по темата: 22
24.11.2023
14.11.2023
13.10.2022
05.10.2022
11.07.2022
15.06.2022
предишна страница [ 1/4 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Актуални Четени Теми
Уникален: Григор Димитров размаза Алкарас пред Майк Тайсън и Серхио Бускетс
ПФК Локомотив с призив към феновете за дербито срещу Лудогорец
Юноша на Ботев вкара от воле за отбора на Вили Вуцов
Националите се завърнаха в Ботев, обявиха дали Секулич и Мертенс ще играят
ОбС Пловдив отпусна 60 000 лева за обновяване тревното покритие на стадион "Марица"
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: