ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Отвориха офертите за "Лаута", максималният срок за избор на победител е 4 месеца
Автор: Стойчо Генов 14:22 / 24.09.2020Коментари (7)7150
©
В Община Пловдив бяха отворени офертите на фирмите, пожелали да реконструират стадион "Локомотив", предаде репортер на Plovdiv24.bg. Както вече информирахме читателите си, кандидатите са 4 компании - "ГБС - Пловдив" АД, "Артстрой" ООД, ДЗЗД "Спортклуб - Лаута" с водещ партньор "Некст Лоджистикс" ЕООД и "Рудин" ООД. 

Обществената поръчка е за "Проектиране и изпълнение на строителство, част от Общинската спортна инфраструктура - Стадион "Локомотив“ - град Пловдив“. Прогнозната стойност на изпълнението й е 9 999 950 лв. без ДДС, а строителството би трябвало да се извърши в рамките на 1080 дни.

Създадена е Оценителна комисия. Тя е в състав: Тодор Тодоров - председател, кметът на "Южен" Костадин Язов, инж. Таня Петкова, инж. Илияна Събкова и Мая Бахчеванова.

Бяха оповестени и партньорите на третия участник - ДЗЗД "Спортклуб - Лаута". Това са "Некст Лоджистикс" ЕООД, "Ателие Серафимов – Архитекти" ООД и "Валмекс" ЕООД.

"Максимално възможният срок, в който трябва да класираме офертите, е до 24 януари 2021 година. Ние обаче ще опитаме да се справим много по-бързо. Сега първо се гледа регистрацията. Вторият етап са техническите предложения - те дават максимум 60 точки. Третият етап е отварянето на цените - той е последен и дава максимум 40 точки. Максималният брой точки, както се вижда, е 100", заяви пред камерата на Plovdiv24.bg председателят на Оценителната комисия Тодор Тодоров.

Гледайте в прикаченото видео как протече отварянето на офертите!

Още по темата: общо новини по темата: 212
29.03.2024
11.03.2024
22.02.2024
15.01.2024
22.12.2023
19.12.2023
предишна страница [ 1/36 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Не случайно ви го казвам,стадион нито вие,нито ние ще имаме,иначе пишете си глупости за утеха.
0
 
 
Ако тези които дадоха пари си търсят техни фирми е шуробаджанащина .Иска се фирма на Крушарски да направи стадиона защото той го заслужава.Другото сами си го знаете какво е.Самуилов може би затова се оттегли от папагалите.Не искам това да се случи и с Локомотив.
на 24.09.2020 г.
+1
 
 
Много мудна работа,не съм компетентен, но прекалено дълго се бави първата копка.Ами ако се смени властта и парите се пренасочат какво правим? Има ли го тоя вариант?
+2
 
 
Аз пък ви пожелавам един много хубав комплекс! Така, както трябва да бъде. Майната им на всички. Тя държава отдавна е заминала. Успех градски!
0
 
 
4 месеца поръчките, после избиране на фирмата, незнайно колко за обжалване, после съставяне на проект.....минимум 1 година! Отделно сумата дадена за този стадион е изключително малка! А кога ще се строи базата в Тракия???
на 24.09.2020 г.
+4
 
 
А бе какви са тези срокове бе хора, 4 месеца за класиране на офертите,при положение че цялата документация и информация е налице.Гледах клип- за 90 часа в Китай вдигнаха 40 етажен хотел!!!! Не напразно някои хора казват,че корупцията е просмукана в цялата държавна администрация.
на 24.09.2020 г.
+3
 
 
На 90% съм убеден,че за реконструкцията на стадиона няма да бъде избрана фирма на Крушарски. Просто не е от обкръжението на ГЕРБ и не е от постоянните абонати за обществени поръчки. Доколкото си спомням всички изпълнители на по-мащабни строителни проекти в Пловдив бяха дружества регистрирани по ЗЗД и това ми говори нещо.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Дубълът на Локо прекъсна негативна серия с класика срещу Карнобат
Финалът за Купата ще е на стадион "Христо Ботев", но от следващия сезон
Събраха се! Бивши играчи на Локо взеха властта в традиционен български отбор
Първо в Plovdiv24.bg: БФС насрочи градското дерби при дублиращите отбори! Мачът ще е на "Лаута"
Локомотив пусна билетите за последния мач от редовния сезон
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: