ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Пловдивчанка с потресаващ разказ за преживян ужас и унижение, търсят се свидетели!
Автор: Васил Динев 09:14 / 22.10.2018Коментари (7)31543
© Google
Пловдивчанка потърси Plovdiv24.bg, за да разкаже за ужаса, който поред нейните думи е преживяла в града ни: "Здравейте. Обръщам се с молба към Вас и екипа Ви за съдействие. Вчера аз и децата ми станахме жертва на посегателство и агресия.

Търся добронамерени съвестни граждани, станали свидетели на случилото се, да се отзоват и да свидетелстват. Около 13:20 часа с двете си деца - момиче на 4 годинки и 12-годишно момче, тръгнахме със семейния автомобил от паркинга между Пощата в Кючука от една страна и от друга - дюнер "Капри" и ресторант-градина "Марс" в Пловдив.

Подавайки десен мигач, забелязах, че шофьор на сив автомобил, идвайки от лявата страна на ул."Димитър Талев", желае да направи ляв завой към същия паркинг. Той свиреше с клаксона и псуваше. След като видях, че няма да спре, за да се разминем, реших да направя място и отстъпих назад с маневра.

Съответният господин, явно търсейки конфликт, за да се покаже като мъж пред двете дами, които возеше, започна да ме псува, да ме заплашва "Сега ще видиш какво ще стане с теб" и спря плътно до моята кола, въпреки че имаше достатъчно място да мине и паркира на свободните места. Пуснах стъклото на прозореца и го попитах дали е имало проблем, виждайки кола с табела "инвалид", да се разминем спокойно. Агресията на мъжа беше голяма. Той протегна ръка през прозореца и ме хвана за косата, започна да ме скубе.

След като пусна косата ми, по най-бързия начин вдигнах стъклото и заключих вратите на колата. Бях изплашена и с двете деца в колата. А той не спря... Накара дамата до него да слезе и той слезе от другата врата. Дойде и започна да блъска с юмруци по стъклото на прозореца. Псуваше ме, наричаше ме "ку*ва" и викаше, че ще ме убие. Толкова бях изплашена.... В първия момент се обадих на съпруга си, който се намираше на 10 км от Пловдив, след това на 112. В страха си не можех да кажа на диспечерката от 112 точно къде се намирам, името на улицата. Молих се единствено стъклото да издържи или ако се счупи, да не нареже малката ми дъщеричка, която стоеше зад мен. Жената от 112 чуваше виковете, заканите и блъскането по стъклото.

След като въпросният мъж видя, че не може да счупи стъклото с ръка, започна да блъска с острието на ключовете си по стъклото. Виждах хора, които чакаха за дюнери как надничат, както и минувачи, но никой не дойде и не спря. Заплахите за "Ще те убия", както и агресивното поведение накараха малката ми дъщеря да плаче. Аз се молих полицията да дойде по-бързо. Не можех да обясня и къде се намирам с децата, бях в шок. Виждах усмивките на жените, които придружаваха съответния господин и му се възхищаваха. Една от тях даже доби кураж и взе да крещи по мой адрес, но честно казано нищо не чувах. Първично бях ангажирана с това как да защитя себе си и децата. Някой даже снимаше с телефон, но не обърнах внимание дали това е момиче-свидетел или една от жените, придружаващи господина.

Вероятно те разбраха, че говоря с 112, качиха се в колата, на 5 метра по-надолу направиха обратен завой и решиха да напуснат мястото на случилото се. И точно в този момент дойде полиция. Моля всички, които са станали свидетели на случилото се, включително и на акта на физическа саморазправа, да дадат показания. Не мога да опиша шока, който аз и децата преживяхме.

Благодаря".


Още по темата: общо новини по темата: 173
20.03.2024 »
21.02.2024 »
01.02.2024 »
01.02.2024 »
20.12.2023 »
13.12.2023 »
предишна страница [ 1/29 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+10
 
 
Изкрено ви съчувствам,за жалост тези инциденти все повече зачестиха в родния ни град,съжалявам само ,че не съм присъствала на инцидента и на драго сърце бих ви станала свидетел.Жалко е само ,че всичко това е станало пред очите е на децата ви и тези нагли, безскрупулно и арогантни хора са ги накарали да преживеят този страх и ужасът.Искрено се надявам,в поне един от свидетелите да е останало частица човечност и се отзове на апела ви за помощ.Хора,моля Ви помогнете!!!!!
+2
 
 
А после Валери Симеонов бил лош, че казва истината за подобни "инвалиди"...
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Здравко Жилов загуби брат си, снаха си и двете им деца при пожар
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Ботев в Първа лига, сезон 2023/2024
ФК Марица във Втора лига, сезон 2023/2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: