ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Общината няма да започне "Модър-Царевец", парите щели да стигнат само за дупка
Автор: Екип Plovdiv24.bg 13:08 / 27.07.2010Коментари (36)8133
© Plovdiv24.bg
"Подлезът "Модър-Царевец" не ме интересува. Това е една дупка, която аз няма да изкопая. И един лев няма да дадем за нея. Проблемът не е "Модър", а състоянието на река Марица", гневно съобщи заместник-кметът Александър Долев пред журналисти, предаде репортер на Plovdiv24.bg.

На компютърния екран вече се били появили обещаните след последната среща с финансовия министър Симеон Дянков 2 860 000 лева като първи транш от предвидените за тази година 15 милиона срещу софийския боклук. С електронните пари можело да се манипулира след представяне на фактури и други документи, чрез които те могат да бъдат прехвърляни към фирмите-изпълнители на целевите обекти. Това обясни Долев за наличността на парите. Той обаче бил готов, дори бил съгласувал идеите си с кмета, ако трябва да върнат 2-та милиона за "Модър-Царевец", иначе те биха стигнали точно за изкопаване на дупка и заравяне на милионите в нея, каквото сравнение неотдавна бил направил самият Бойко Борисов във връзка с Белене.

"За мен "Модър" е глупост, важна е Марица, защото тя е проблемът на Пловдив. Ако изкопаем подлеза, ще спрем трафика на железопътната линия, ще плащаме неустойки и само ще губим, докато не са осигурени необходимите, както ги бяхме поискали, средства за поетапно изграждане на съоръжението", отсече Долев.


(C) ПОТВ


Още по темата: общо новини по темата: 241
12.04.2024 »
12.04.2024 »
12.04.2024 »
11.04.2024 »
07.04.2024 »
29.03.2024 »
предишна страница [ 1/41 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+2
 
 
"Почистването на Марица" е най-наглата и явна кражба на екипа на Главчо Атанасов за целият му мандат и не случайно точно затова правителството отпуска парите целево - за да осуети грабежа на парите, събрани от нашите данъци. С не повече от 200 хиляди лева може да се преустрои коматевския пътен възел, така че да позволява бързо преминаване от Кичука към Смирненски. Но друга тема. Проблем, който може бързо, ефективно и евтино да се реши, НИКОГА НЯМА ДА БЪДЕ РЕШЕН ОТ ТЪПАК КАТО ГЛАВЧО АТАНАСОВ.
+1
 
 
В Пловдив чистенето на Марица си е далавера като с дупките по улиците, ама по-голяма. Винаги ще има пари за крадене от тези дейности. Затова и никой не иска да разреши проблема, защото ще си затвори кранчето сам. Та и ДолеН затова на там го влече, да завлекат с Главчо каквото могат за последно, че то много не остана. Страх ги е да не остане за следващия кмет ,,почистването''. Затова и няма да видим никога красива и плавателна Марица в Пловдив, защото всеки кмет иска да я ,,почиства''.
-1
 
 
Абе, вие сте много интересни! Искате много хубави неща да се направят в града- да, всички искаме, но БЕЗ ПАРИ НЕ СТАВА! А като говоря за пари, имам в предвид 15-те милиона от софийския боклук, които разберете просто няма да дойдат съвсем умишлено докато на власт не дойде кмет от Герб, което е друг въпрос доколко може да стане след всички поразии, които нанесоха на Пловдив. Така че ако трябва да се сърдите на някой, не е Долев, не е кмета Атанасов, а е оня самовлюбен глупак ББ и подопечните му Тотев, Мотев и компания. Ето тези, а не Долев и компания спъват развитието на града ни. С 2 милиона кое по-напред искате да се направи?! Подлези, надлези, Модър-Царевец, улици- всичко! Ами не става за съжаление.
0
 
 
Ако става с прелез, може би ще е най-бързо, лесно и икономично. Не е необходимо да се наливат милиони за една дупка, която ще се пълни с вода при всеки по-силен дъжд. Може да е по-модерно и цивилизовано, но мизерията ни не ни го позволява. А за почистването на р. Марица се хванете вие от Общината и заедно с циганите срещу малко заплащане ще я изчистите. Не е необходимо и там да се хвърлят милиони всяка година. Така или иначе реката пак и пак ще буренясва. И ПРЕСТАНЕТЕ ДА КРАДЕТЕ !!! Градът ни има нужда от обновявяне и модернизиране !!!
0
 
 
Нека не бъркаме понятията. Сашо Долев може да е свестен човек, това хубаво, ама много хубаво! Второ избройте 3 хубави неща, от неговия мандат. Аз не съм склонен да го упреквам, колкото сили имал направил, колкото му позволили работил, но се сещам за ремонта, на сегашната улица "Д.Талев", която наскоро отремонтираха отново, но този път май качествено! Тогава който прие улицата за отремонтирана, да си хвърли дипломата! Квартал "Кичук Париж", е най занемарения квартал, пълна скръб, не можем да улучим свестен кмет!!!!!
+2
 
 
Аве палячовци сложете една бариера като си беше преди като нямате пари за друго ве майна ....
-5
 
 
Сашо Долев е един достоен и честен човек от легионерско семейство на репресирани бе боклуци! Цялото му семейство е било мачкано заради това. Докато вие мишки сте подлагали задник на комунистическите велможи, за да си ги запазите, мълчейки си като шарани, Сашо Долев и родата му са се опитвали да оцелеят, давайки "обяснения" защо са патриоти и националисти, такива каквито не сте вие либерални палячовци такива! А клеветите за ДС "принадлежността" на Сашо Долев ги е скалъпил нещастния маймуняк Спас Гърневски- една гнида, палячо, смешник от главата до петите- от слаб по-слаб и некадърен кмет, избиващ комплексите си срещу честни и читави хора като Долев. Щото ако повечето бяха като Долев, Пловдив щеше да е добре, а не да е разграбен от Гърневци и Чомаковци! Щото всички в Южен са оценявали Сашо Долев като много успешен кмет, направил много повече за района от всичките си предшественици и наследници взети заедно. Но понеже България се е превърнала в един свинарник по вина на такива като вас, които като баламурници се хващате за всяка скалъпена клевета, за да си изхвърляте яда за политическото си безхаберие и малоумие, трябва такива като Долев да ядат помията, забъркана от други хора.
+2
 
 
ДОЛЕВ кои по време на криза връща пари и не иска да прави инфраструкторни обекти ,които дават РАБОТА на много хора ? в САЩ и в стара Европа по време на криза строят магистрали и мостове и язовири за да имат хората работа ЗА ДА СЕ ЧУВСТВАТ ПОЛЕЗНИ И ДА СА ЩАСТЛИВИ а не да са социално слаби ,да си чул там някои да чисти реки ?? МАЛОУМНИКО ПРОСТ, ама ние сме си виновни че ви гласувахме и ГЕРБ са виновни че ви повярваха, но ви остана още малко до изборите ,после кои от къде е.....
+2
 
 
Направо съм потресен как един човек които Уж трябва да се грижи за благото на града се изказва толкова мърлячески за една инвистиция за инфраструктората на Пловдив от която 100 000 души наи малко ще се възползват.ДРУГАРЯ долев знае ли за колко минути ако си болен недаи си боже ще идеш от Въстаннически до Хирургиите ?А птрез прелеза/НАДЛЕЗА/ПОДЛЕЗА си за 2-10 минути наи много,иначе тртябва да обикаляш чак през почти до гарата,И тои малоумника ще казва че било "ГЛУПОСТ" Славчо от където си го намерил тази глупак утре там си го прати защото ще потънеш заедно с него,А от река Марица за 20 години как не се накрадохте всичките ? Един път я чистите в началото на мандата и един път в края и тя все е за чистене а вашите джобове все са пълни с пачки ,стига !БОИКО ЕЛА ДА ГИ ПРОВЕРИШ ТЕЗИ КРАДЦИ МОЛЯ ТЕ.
+4
 
 
"За мен "Модър" е глупост...". За нас пък ти си глупост.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Бум на коклюш в България
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Политическо противоборство в САЩ
Облагородяват Градската градина
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: