ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Новоасфалтирана отсечка се нагъна, фирмата се връща, за да я поправи
Автор: Екип Plovdiv24.bg 09:17 / 17.10.2012Коментари (22)9271
© Plovdiv24.bg
Нагъна се новоасфалтирана отсечка от западното платно на бул. "Цар Борис III Обединител" с дължина около 30-ина метра до хотел "Тримонциум". Градоначалникът Иван Тотев заяви за Plovdiv24.bg, че това се е получило, защото фирмата-изпълнител е бързала да приключи с рехабилитационните дейности, за да може булевардът да бъде отворен за Международния технически панаир, който се проведе през септември.

"Вече се разбрахме с фирмата-изпълнител, че ще асфалтират участъка отново за своя сметка в събота, при това без да бъде затварян за движение. Именно за да не се получават подобни проблеми, се забавихме с отварянето на източното платно, давайки на изпълнителя малко повече време. По-добре така, отколкото след време да се появят неравности. Общината упражнява строг контрол и няма да допусне новоасфалтирани улици и булеварди да създават неудобства на шофьори и пешеходци", обясни Тотев.


Още по темата: общо новини по темата: 413
07.12.2023 »
20.09.2023 »
21.06.2023 »
21.06.2023 »
27.10.2022 »
06.10.2022 »
предишна страница [ 1/69 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
е не мога да се сдържа само четя оплаквания искам да знам имали някои друг управник които да върни фирма да си оправя дефектите и другото което буливардите за текущ ремонт какъвто им се прави са в много добро състояние , ако се прави реконструкция с подмяна на долния пласт е различно нещо отностно наклоните мисля, че всички са наред защото се мерят постоянно и техниката е с електронно регулиране отностно германия няма какво да коментирам защото такива ремонти се правят на всеки 5 години но и данаците в германия са други и могат да си го позволят хората
0
 
 
Само ще ви кажа, че като не разбирате от асвалтиране недейте да говорите.
0
 
 
Качеството на настилката на "новите" ни булеварди е такова, че ако бяхме в Германия, щяха да ги затворят за ремонт. Разочарован съм! Толкова много се изписа по медиите за контрола и завишените стандарти на изработка, а накрая имаме пътища съвсем малко по-добри от преди. Не се оплаквам, но се дразня най-вече от популизма, с който бяхме обсипани.
0
 
 
Преасфалтираха улиците - добре, но щеше да е добре и да положат маркировката преди да ги отворят за движение. След време пак ще трябва да ги затварят, за да я свършат тази работа?!
+4
 
 
Хубава работа , ама българска . Като гледах колко асфалт сложиха пред нас на бул. Хр. Ботев и като гледах как набързо работеха , за да пуснат по-бързо отсечката , която се забави с 2 седмици направо си мисля , че няма да изтрае и до пролетта . След зимата ще се покажат дефектите най-много . Относно вече нагънатият участък , за който става въпрос тук мога да кажа , че изобщо не са бързали да го пуснат , защото в събота и неделя никой не работеше там . Така , че няма какво да се оправдават , че заради бързината !!!
+5
 
 
Не е опасно ,когато настилка или сграда се нагъват,страшно е ,когато психиката на хората се огъва.
+9
 
 
Видя се за какво става въпрос - както винаги всичко е прах в очите на хората. Не е нужно да си специалист за да видиш, че асфалтът, който се полага не е качествен, да не говорим, че няма никаква нивелация на настилките - всичко е на око и е нагънато колкото си искаш. Тъй като това се прави с нашите пари - не, не съм доволен от това, което се прави. Никъде в Европа няма да приемат подобно изпълнени пътища. Но при нас е лесно, толкова са ни занижени стандартите и изискванията, че каквото и да се направи ще е по-добре от нищо. И все пак, така ли трябва да се случват нещата? Не само, че ще отстранят проблема за тяхна сметка, а следва да платят и съществена неустойка за неудобството, което отново ще бъде причинено на гражданите. Но неустойка се дължи само ако е предвидена в договора. Я да видим сега тия договори и кой с кого какво се е разбрал за едни пари :)
+2
 
 
Трябва да се дава нужното време на фирмите.В случая щом общината е бързала тя е виновна за това.
+7
 
 
строг контрол пък се допуска кви глупости ми говорят и хората тук им вярват. имало паднали жици и асфалта се втвърдил. тия там кафепийци и лизачи контролиращите защо не са казали отсечката да се направи наново, като може да се допусне че това ще се случи? що не го пробват тва в германия. обаче за бг става и да говорим и овцете да вярват! смешници.
+8
 
 
Цитат: "По време на ремонта е имало скъсване на тролейбусните жици и докато се отстрани аварията, асфалтополагащите машини са били принудени да спрат. Технологията се е нарушила, при което асфалтът се е втвърдил, затова са се получили неравности" OMG- Защо тогава са продължили да преасфалтират със студения асфалт, значи е нямало никакъв контрол, или всички са си затворили очите. Хубава работа, ама българска. Манталитет !
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Парламентарни избори 2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Стрелба в Москва
Бомби в училищата
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: