»«ѕ–ј“» Ќќ¬»Ќј
Ќовини
—порт
—правочник
Ќќ¬ќ
ќб€ви
¬ход
close
«ј–≈∆ƒјЌ≈...
Ќачало
ѕловдив
јнализите
—портни
–егионални
Ѕългари€
ћеждународни
Ћюбопитно
√алерии
Ћичности
RSS
Ќикой да не с€да! «она "кондуктор" в пловдивски автобус!
јвтор: ¬асил ƒинев 09:19 / 19.03.2018 оментари (18)13403
"«она кондуктор" - така читател на Plovdiv24.bg озаглави сигнала си до нашата меди€. ≈то на какво е станал свидетел той: "«дравейте, пиша ¬и относно една набол€ла тема, а именно "качественото обслужване" в градски€ транспорт в ѕловдив. ќт 1 март автобусна лини€ 99 вече се обслужва от "’еброс бус", но отношението и качеството на пътуване по тази лини€ е приравнена с престой в ада. Ўофиране бързо, набиване р€зко на спирачки, невъзпитани кондуктори са само малка част от кошмара, който може да се преживее! ≈жедневно ми се налага да пътувам с 99, но винаги, когато мога, ползвам алтернативен автобус. ќзаглавил съм новината си "«она кондуктор" ето защо:

Ќа 15 март (четвъртък) сутринта в 7.31 ч. се качих от спирка є80 Ц срещу ’лебозавода посока ÷ентъра в автобус с номер –¬6492—– и през ц€лото време кондукторката "бранеше" своето м€сто, и то не 1, ами 2 седалки. —едеше най-обезпоко€вана на седалката, а до себе си държеше багажа си, и когато н€кой се качеше в автобуса, т€ дърпаше €кето си никой да не седне на двете седалки. —лед като минахме “унела, въпросната кондукторка вече дори не ставаше, а се изправ€ше и провикваше "Ќетаксувани" и всички "б€ха длъжни" да минат през не€. ƒоколкото усп€х да вид€ от баджа й, името й е ¬асилка Ѕогданова. ћожете да видите "зона кондуктор" на снимките, които ¬и изпращам.

—ъщи€т ден се возих отново с автобусна лини€ 99, но с регистрационен є–¬8507—–, като в 11.41ч. автобусът беше на спирка є10 Ц “унела север-запад и възрастна жена се качи, един мъж и освободи седалка, на ко€то да седне, но поради р€зкото потегл€не жената падна на зем€та, за щастие се размина само с уплаха. ¬сички в автобуса б€ха много изплашени и се втурнаха да помогнат.  ондукторът, чието име не зна€, ежедневно притесн€ва всеки, който се качи в автобуса да се таксува. „овек, все още не е вл€зъл в автобуса и той вече му диша зад врата, а шофьорът кара изключително опасно.

Ќад€вам се сигналите ми да бъдат публикувани във ¬ашата меди€, а от фирмата превозвач Ц "’еброс бус" да вземат н€какво отношение към кондукторите и шофьорите по лини€ 99.  ошмарно е да се пътува! ƒокато не се вземат сериозни мерки, градски€т ни транспорт ще прилича на н€кой от кръговете на јда".


ќще по темата: общо новини по темата: 251
11.09.2019 »
20.07.2019 »
15.07.2019 »
03.07.2019 »
19.06.2019 »
18.06.2019 »
предишна страница [ 1/42 ] следващата страница


«ареждане! ћол€, изчакайте ...
0
 
 
¬сичко писано е в€рно,разпасани мърл€ви ,намръщени и т.н.
+1
 
 
јз съм изключително доволен от продавачите на билети в автобусите, в които пътувам - учтиви, добронамерени, възпитани. ¬инаги те насочват къде има свободно м€сто и не сто€т седнали, когато има прави хора. „овешко е да се умор€т и те да седнат пон€кога на свободните места. ¬се пак посто€нно са на крак и в движение, а в не малко от случаите са хора на възраст и със здравословни проблеми. ¬ тези малки автобуси н€ма много м€сто за лични€ им багаж, така че се опитват да се справ€т със ситуаци€та. ћалко уважително отношение на никого н€ма да навреди! «а да не става - каквото повикало, такова се и обадило!
+1
 
 
 ондуктори изобщо не тр€бва да има. ј когато т€/той е на работа, рейса е фраш и така наречената им седалка стои свободна, не е нормално да ми прав€т забележка че съм сложила 4 годишното си дете да седне!!!!!
+2
 
 
Ќа мен една кондукторка един път започна да ми се кара като на малко дете защо съм избрал да седна на най-задната седалка. :D :D :D Ѕило й лошо да ходи чак до кра€ на рейса да таксува.јз естествено,че й реагирах остро но € разбрах като човек.–азбрах,че не може да си позволи да си вземе болнични и се нуждае от пари.≈дин мъж до мен ми каза да не се €досвам защото и с него така се е отнесла. :D ≈два ли н€кой човек не би се €досал от това кондуктора да му държи сметка на кое м€сто е избрал да застане. ј по въпросът за това дали кондукторите е редно да имат поне едно м€сто в автобуса за себе си аз съм "«а" да имат.≈дно да но не и две както е описано в стати€та.ѕо-горе прочетох,че по закон н€мат право на собствено м€сто.ћисл€,че не би било човешко ако всеки ден по толкова часове на различни смени да н€мат право да с€дат.
+5
 
 
ѕревозвачите да обособ€т работно м€сто на кондукторите (докато ги има) и ще се спре с тези нерегламентирани спорове! ’ората се дразн€т, че кондуктора си е присвоил едно местенце, а кондуктора се дразни, че н€ма къде да седне или да си държи багажа. » двете страни прави, а криви€ нищо не прави.
0
 
 
ј по закон имат ли право кондукторите да ползват места за с€дане?
+3
 
 
» от двете страни тр€бва да има възпитани хора.
0
 
 
“ази фирма не търп€т възпитани и учтиви кондуктори принуждават ги да напускат , че и последната им заплата взимат.«а всичко са виновни началниците които е поставил ƒошков." –ибата се замирисва откъм главата"
+1
 
 
¬ единицата една руса кондукторка ме избута от седалката със задника си и за€ви, че това е нейното м€сто. јма патко заспала ти уста н€маш ли? √лухон€ма ли си.  ажи ми като на човек. Ќе съм длъжна да й търп€ неудовлетворението от работата й.
+6
 
 
Ќе защитавам никого,защото не съм била там,но за съжаление и пътниците не сме цвете за мирисане.Ќаучени сме само да мрънкаме,за мое гол€мо разочарование се налагаше преди н€колко години да работ€ като кондуктор и определено милиони да ми давам н€ма да се върна,като знам какви унижени€ се наложи да търп€ и то от хора които можеха да са ми родители!рЯШФрЯШФрЯШФ
 оментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! ¬сички коментиращи са се съгласили с ѕравилата за публикуване на коментари.
ќще новини от Ќовини от ѕловдив:

»«ѕ–ј“» Ќќ¬»Ќј
« —ептември 2019 г. »
пон
вто
ср€
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
¬иж още:
јктуални теми
 онцеси€та на стадион "ѕловдив"
Ћ€то 2019
“¬ и шоу сезон 2019/2020 г.
«астрел€ха хазартен бос в —лънчев бр€г
Ћоко в Ћига ≈вропа, сезон 2019/2020
назад 1 2 3 4 5 напред
јбонамент
јбонирайте се за mail бюлетина ни !
јбонирайте се за наши€ e-mail и ще получавате на личната си поща информаци€ за случващото се в ѕловдив и региона.
e-mail:
јнкета
–ешихте ли за кого ще гласувате на предсто€щите избори за местна власт в ѕловдив
ƒа, вече реших
Ќе, още се колеба€
ѕо-скоро н€ма да гласувам
–ј«ƒ≈Ћ»:
Ќовини
—порт
—правочник
ќб€ви
ѕотребители
√–јƒќ¬≈:
ѕловдив
¬арна
Ѕургас
–усе
Ѕлагоевград
«ј Ќј—:
«а контакти
«а реклама
≈кип
ѕравила
ѕловдивчани във facebook
RSS за новините
‘утбол на живо по телевизи€та
©2004 - 2019 ћеди€ груп 24 ќќƒ. Plovdiv24.bg - ¬сички права запазени. — вс€ко отвар€не на страница от Plovdiv24.bg, се съглас€вате с ќбщите услови€ за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени). ¬ъзпроизвеждането на цели или части от текста или изображени€та става след изрично писмено разрешение на ћеди€ груп 24 ќќƒ. ћнени€та изразени във форумите и коментарите към статиите са собственост на авторите им и ћеди€ груп 24 ќќƒ не носи отговорност за т€х. ѕостав€нето на връзки към материали в Plovdiv24.bg е свободно. —айтът е разработен от ћеди€ груп 24 ќќƒ.
—айтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
—татистика: