ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Гневен читател си поиска старите светофари, мотивира се защо
Автор: Васил Динев 12:51 / 09.02.2016Коментари (69)21425
© Plovdiv24.bg
Plovdiv24.bg публикува без редакторска намеса мнението на наш редовен читател. Коментарите оставяме на вас:

"Здравейте! Бихте ли помогнали да съберем и обобщим мнението на пловдивските шофьори, които се информират от вашата медия. 

Ситуацията с новорегулираните светофари е трагична. Всеки ден съм зад волана и смело твърдя, че толкова некадърно регулирани светофарни уредби в Пловдив никога досега не е имало. 

Вижте "Източен" и "Мария Луиза". Знаете ли колко излишно чакане се получава с тези отделно пропускащи леви секции? Ти стоиш на червено за ляв завой, а срещу тебе една кола няма. Кого чакаш?

Умният светофар да те пропусне? Благодаря на умните светофари и на по-умните от тях, тези, които са ги избрали. Ами кръстовището на ВСИ? 

Идваш от стадион "Хр. Ботев", тръгваш на зелено от светофара за входа на "Макдоналдс" и след 50 метра спираш на червен светофар на ВСИ, след тебе спрат 4 коли и следващите изненадани остават в средата на кръстовището. 

В момента задръсванията по "В. Априлов" превземат целия мост на ВХВП, от бул. "България" та чак до отбивката за ВХВП.

Призовавам ви, вие, като най-четената пловдивска медия да помогнете Пловдив да си върне с
АНКЕТА:
Доволни ли сте от работата на новите светофари?

Да
Не

тария работещ ред на светофарните уредби или светофарите да бъдат регулирани така, че да не създават задръстванията, на които се ядосваме ежедневно.

Знаете ли колко време губят участниците в движението? Единствените печеливши са само таксиджиите. Няма да се учудя, ако след година таксиметровият бранш обяви безпрецедентно печеливша година.

Бих ги нарекъл днешната картина от улиците на Пловдив: Задръсвания от ново поколение. Такова безумие никога не е било. Ехо, г-н кмет, г-н областен управител, вие с въздухоплавателни средства ли се придвижвате? Не виждате ли за каква негодна работа сте платили (че и с нашите пари)?", възмущава се читателят ни.


Още по темата: общо новини по темата: 993
21.03.2024 »
20.03.2024 »
16.03.2024 »
13.03.2024 »
13.03.2024 »
12.03.2024 »
предишна страница [ 1/166 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
парите са усвоени сега светофарите да си работят по стария режим ние няма да се сърдим
+1
 
 
Предлагам някой да преброи колко колоездача на ден минават по велоалеята на бул.Мария Луиза и да се прецени какъв е смисъла да се прецаква толкова натоварен булевард.На този булевард трябва да се забрани паркирането и да стане трилентов,а не да се стеснява безмислено.
+1
 
 
10 секунди чакам селяндура пред мен да намери лоста къде е, да включи първа и да тръгне. И това е за направо ! Та се получава, че на зелена светлина за направо или където и да е, преминават по 3 4 коли в час пик. Като се научите да карате, а не да говорите по телефоните или да се гримирате на червен сигнал, няма да ви пречат толкова светофарите !
+1
 
 
Безспорно имаше огромна нужда от оптимизиране на светофарните уредби и тяхното синхронизиране (т.е. "зелена вълна при 50 км.ч.), но това, което сътвориха нашите градоуправници надмина всичките ми очаквания. Ами като им е толкова малко пипето- да видят хората по света как са го направили, ако не могат и да препишат- да платят за да им го направят, но не може 0.5 млн. човека да стават заложници на светофарите и на чиновническа некадърност!!!
+2
 
 
Не е нужно да гледаме даже целият град бул. България само да се види няма такова безумно чакане. Няма град в Европа с 80секундни светофари а ние ги направихме на бул. България такива. "Събраха" данни нищо не се променя нищо не се смения автоматично, всичко си седи едни и същи секунди.... тва ако е умен световар и динамично сменяне на времената за пропускване или някои хора не познават български или пак сме си дали милионите за нищо. Вземете мерки сериозни и си върнете старите времена в момента е задръстване за нищо!
-7
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
+3
 
 
Големи професори от малки закътани селца, дават оценка на хората кой кога и по колко коли на семейство да има... Плащаме ли си??? Не 3 - 10 ще си купим. Ти си карай тогава колелото и ходи пеша... Не са проблема колите... Разбрахте че тия светофари са провал и запушиха града и си търсите оправдание!
+2
 
 
колко интересно :) опитах се да гласувам ..... и ми излиза че вече съм гласувал :) а не съм :)
+6
 
 
Петрола поевтиня с 200%, горивата поевтиняха с 40% билета за гр, транспорт и такситата не. Защо? Кога ще национализират /одържавят/ Градски транспорт и ще направят билета колкото трябва да е; половин хляб или една десета от литър бензин или дизел. А умните светофари не може ли поне да ги включвате в 7 и в 19 да ги изключвате?
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Стрелба в Москва
Бомби в училищата
Мигрантски натиск към България
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: