ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Една от най-неприятните павирани улици в Пловдив отива в историята
Автор: Диана Бикова 12:39 / 03.06.2024Коментари (5)21567
© Plovdiv24.bg
Строителните фирми, които работят в района на улица "Царевец" в "Западен", имат комуникация помежду си, заяви кметът Костадин Димитров, предава Plovdiv24.bg.

"Бяхме възложили на "Парсек“ миналата седмица да са напуснали обекта в тяхната част, както бяха поели ангажимент. Макар и няколко дни по-късно, те го напуснаха. 

"София асфалт“ са започнали да поставят асфалт. Ще има временна организация, така че да имаме възможност по-скоро да пуснем "Модър-Царевец“ – този желан от нас инфраструктурен обект, който се бави доста време" - коментира Димитров.

Всъщност става въпрос за трите шахти към проекта на ВиК за Южния обходен колектор, който се изгражда от консорциум "Еко проект - Пловдив", в чийто състав влизат три фирми. Едната от шахтите е на кръстовището на ул. "Царевец" и бул. "Хаджи Димитър", другите две са по самата "Царевец".

На кръстовището на "Царевец" и "Хаджи Димитър" вече е положен първият пласт асфалт. Реконструкцията на едноименната улица се прави от ДЗЗД "Царевец 22", в което участват софийските фирми "София асфалт" и "Вейл конструкции". Това всъщност е изпълнителят на завършения преди няколко месеца съседен обект - обновяване и реконструкция на бул. "Хаджи Димитър".

"Опитваме се да отворим кръстовището на "Солунска" и "Хаджи Димитър" до края на седмицата" - съобщи за Plovdiv24.bg Марин Янев - технически ръководител в част "Пътно строителство" в "София асфалт". Ремонтът на самата улица "Царевец" включва подмяна на цялата подземна и наземна инфраструктура в отсечката между бул. "Хаджи Димитър" и бул. "Свобода" - етап I. Дейностите трябва да бъдат свършени за 240 работни дни.



Още по темата: общо новини по темата: 264
25.07.2024 »
19.07.2024 »
08.07.2024 »
17.06.2024 »
14.06.2024 »
13.06.2024 »
предишна страница [ 1/44 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Кака ТОНКа кметицата що е няма на снимката...Липсвани! Само така пълен игнор за таз кметица
0
 
 
Какви са тези "работни" дни...??? В цял свят важни строителни обекти за обществото се РАБОТИ 7 от 7, ако трябва и денонощно!!! Аман от навързани, като свински опашки от крадци, "наши" фирми, схеми с подизпълнители, измамници! Отново за 200 метра ще се "влачат" една година! Как да не ги обижда човек?
-1
 
 
И да го отворите, нищо няма да постигнете!!!
на 03.06.2024 г.
0
 
 
А споко г-н Кмете , щом "...този желан от нас инфраструктурен обект, който се бави доста време..." - никой вече не вярва , че точно вие ще сте кмета , който ще го пусне... Пожелававане ви го , но някак си ...
0
 
 
НИЩО НЕ СТАВА ОТ ВАС!!! И от тебе кмете и всички кметчета, управници и жалката администрацийка под тебе, с теб и преди теб!!! Този проект, както и всички останали, които в момента се влачат в града с години трябваше да са завършени и използваеми още преди РЕАЛНИ 20 ГОДИНИ, за да е наред трафика в града, в момента! Жалкото ви, ново съоръжение от гола, неподготвена поляна образно казано в една нормална, развита страна до крайно реализиран проект и движещи се коли по него се осъществява за под 2 МЕСЕЦА, не за 5 ГОДИНИ откакто сте го подхванали и го правите на действия, а не само на приказки както вече казах, десетилетия наред! И ЗА КАПАК - ИЗОБЩО НЕ СИ ВЪОБРАЗЯВАЙТЕ, ЧЕ ТОЯ ЖАЛЪК ПРОЕКТ И ТЕСЕН ПРОБИВ ПОД ЖП ЛИНИЯТА, СВЪРЗВАЩ КЮЧУКА СЪС СМИРНЕНСКИ ИМА НЕЩО ОБЩО С ТРАФИКА МИНАВАЩ ПО БЕТОНЕНИЯ!!! НИКАКЪВ МОСТ НЯМА ДА БУТАТЕ, ДОКАТО ОСВЕН СПОМЕНАТИЯ МОДЪР-ЦАРЕВЕЦ НЕ ОТВОРИТЕ ЗА ДВИЖЕНИЕ И НОВИЯ ПЪТ, И ПРОБИВ ПОД ЖП ГАРАТА, както и докато не направите цялото околовръстно от край до край с габаритите на Асеновградско, както и докато не пуснете целия бул " Южен " от край до край! РАЗБРАХТЕ ЛИ НЕКАДЪРНИЦИ?!!!! И ВСИЧКО, КОЕТО ИЗБРОИХ СТЕ ДЛЪЖНИ ДА ГО НАПРАВИТЕ КАТО В НОРМАЛНО РАЗВИТА СТРАНА, ЗА до 6 МЕСЕЦА ОТ КРАЙ ДО КРАЙ, ТОЧНО КАКВОТО И КАКТО ГО ОПИСАХ!!! Не ми дреме за проектите ви, за парите ви, за това, че ви натискат и, че трябва да връщате милиони дето се крали за тоя проект за Бетонения и ЖП линията от Евро субсидии и съюза!!! МОСТА НЯМА ДА СЕ БУТА, И ИЗОБЩО НЕ МИ ГО МАРКИРАЙТЕ С ЧЕРВЕНИ ХИКСЧЕТА, ЗА ДА СЕ ЗНАЕ ОТ КЪДЕ ЩЕ ГО РУШИТЕ! Когато ИЗПЪЛНИТЕ ВСИЧКО, което по-горе ви ЗАПОВЯДАХ КМЕТЕ ( буквлно!!! ) - тогава ще ме питате дали ви РАЗРЕШАВАМ да докосвате евентуално Бетонения! Преди това изобщо не си правете сметките и илюзиите, че имате някакви права да взимате каквито, и да са решения свързани с него, изобщо не ме интересуват плановете и мераците ви. До един ЗА НИЩО НЕ СТАВАТЕ, да сте си наясно с това, смотани, непотребни, нагли и безобразни " управничета " ( съвсем умишлено в кавички, никакви УПРАВНИЦИ несте ) ! Марш да изпълнявате каквото съвсем ясно и категорично ви написах и НАРЕДИХ, толкова по темата!!!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Юли 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
ТВ и шоу сезон 2024/2025 г.
Олимпийски игри в Париж 2024
Хороскоп за деня
Лято 2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Как ще оцените началото на мандата на новия кмет Димитров?
Слаб (2)
Среден (3)
Добър (4)
Много добър (5)
Отличен (6)
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: