ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Бизнесмен от Пловдив: "Кауфланд" не е ли търговски център? Магазините вътре работят!
Автор: Васил Динев 12:50 / 21.12.2020Коментари (26)69203
Представители на различни бизнеси протестираха в Пловдив, предаде репортер на Plovdiv24.bg. Причината - затворени търговски обекти заради противоепидемичните мерки в страната.

Ето какво каза един от тях пред нашата камера:

"Отнема ни се правото да работим! Протестът е на всички затворени бизнеси, а не само на ресторантьори, бармани и сервитьори. Има търговски центрове, които са по-малки от търговски център "Кауфланд" - там след касите има пет магазина, които работят.

Той не е ли търговски център? Искаме мерките да са еднакви за всички. Ако бяха наложили мерки за всички, щеше да има резултати. Искаме конституционното ни право да работим да се уважи. Сега има двойни стандарти. Аз се занимавам с търговия на дребно в търговски център, казвам се Димитър".



Още по темата: общо новини по темата: 17015
28.03.2024 »
27.03.2024 »
24.03.2024 »
23.03.2024 »
21.03.2024 »
20.03.2024 »
предишна страница [ 1/2836 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Точно така,Кауфланд НЕ Е ХРАНИТЕЛЕН магазин ! Там е ширпотреба,а храната е най-некачествената възможна да се намери в цялата държава! Това всеки с акъла си го знае! Аз мисля,че там най-много хора се заразяват,трупайки се за измислените намаления и промоции,а най-вече възрастните,които нямат възможност за качествена храна и стоки! Всичко е поза,затварят се тези,които не могат да противодействат! Това не са мерки ,а политика на затваряне на малките магазини,за да останат само хипермаркетите !
0
 
 
Вижте, докато им анархисти, които да се правят на тарикати и да заобикалят правилата, мерките ще се затягат още. До пълно затваряне на Държавата. Сърдете се на себе си. Пълно е с андрешковци – селски тарикатчета / маската на брадата, няма дистанция, ходят да се бутат по купони и гости, приготвят ти храната с мръсни ръце и без маски …/. Колко от вас ще си останат по домовете изолирани за празниците, а? Само, като в Индия, на всеки тарикат по един полицай, да му набива канчето постоянно, докато се научи да ги спазва. Както в казармата. Много прост народ, ей! Няма корона. Къде е? Не я виждам. 5G я разпространява. Ще ни чипират с ваксината и ред простотии от тъпи парчета, зомбирани от интернета, без капка логическа мисъл. Дай им само чалга, фейса, инстаграма и тъпи селфита със смарта. Прости консуматори. Прост и безотговорен народ. Без извинение!!!
0
 
 
Точно така. Големите хранителни магазини отдавна вече не са просто магазини. В тях може да намериш от дрехи и обувки до електроуреди, автомобилни гуми и т.н. Трябва да се забрани работата им. Както не работя големите търговски центрове, така също и големите супермаркети . Да останат само малките квартални магазинчета. Само те са хранителни магазини. Всичко друго е замазване на очите.
-1
 
 
Какво общо има Кауфланд с търговските центрове и моловете,вие чувате ли се какво говорите господине? Първо Кауфланд е отворен защото не е търговски център,а супермаркет и магазин за хранителни стоки,второ търговски център и мол са магазини за дрехи,обувки,техника,ресторанти,кафенета и сладкарници и освен тях в такива магазини като супермаркети Кауфланд,Лидл и Метро нямат ескалатори.И трето супермаркетите като тези вериги магазини за хранителни стоки като Кауфланд са най-често посещаваните от хората,защото трябва да имат от къде да си напазаруват за ядене.Така,че в противен случай недейте да бъркате супермаркет с Търговски център и МОЛ,защото не е едно и също,има разлика между тях.
0
 
 
Защо бе, приятелю, не си прибереш носа вътре в маската? Така ли ще обслужваш и клиентите или с маска на брадата?
0
 
 
Цъфтим! Гледай каква маркировка е направил Баце!
+2
 
 
цяла Европа се е затворила, орангутана иска да му отворят дюкана да продава на двойни цени. да беше учил на времето. тъпунгери бълкански
+1
 
 
Аз искам да подкрепя протеста на "бизнесмените".Затова предлагам да затворим и болниците.Така ефектът ще е още по-голям.
0
 
 
КАУФЛАНД Е МАГАЗИН ЗА ХР.СТОКИ.НЕ Е ЗАВЕДЕНИЕ.ПРАВИ РАЗЛИКА М/У МАГАЗИНИТЕ МУХЛЬО.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Парламентарни избори 2024
Дублиращ отбор на ПФК Локомотив
Матури 2023 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: