Иван Петков: Младите волейболистки трябва да са наясно с моите изисквания и стил на работа

Автор: Стойчо Генов
Коментари (0)
14:08 / 17.06.2020
1842
Треньорът на Марица (Пловдив) и женския национален отбор по волейбол Иван Петков събра националките на лагер-сбор в Пловдив в спортен комплекс СИЛА. Лагерът ще продължи до 31 юли.

"Надявам се спортът отново да се върне отново в нормалния си ритъм. Смятам, че нещата ще заработят и ще бъдат в още по-добра посока. Искам да благодаря на БФВ, че ни даде да направим лагер, без да имаме официални мачове. Това е една основа, която трябва да положим за следващата година. Нашата подготовка за следващото лято започва от днес", заяви пловдивският специалист пред официалния сайт на БФВ.

"Трябва да се опитаме да дадем старта на подготовката за момичетата, с които ще работим. Доста неща във физическо и техническо отношение ще отработим, защото не ни стигаше време преди. Приобщаваме и нова вълна млади състезателки, които да бъдат наясно какви са нашият стил на работа, изисквания и критерии, които имаме като колектив. Имахме идея да организираме традиционен турнир, който да се провежда всяка година. Целта беше това лято да се положат основите. Не е ясно още дали ще имаме тази възможност заради ситуацията. Работи се в тази посока. Все още не можем да кажем дали ще се състои. Ние се стремим да изградим отбор, който да има претенции в световния волейбол. Той трябва да има широка основа и голяма конкуренция и това да даде своя ефект в мачовете, които ни предстоят“, каза още Иван Петков.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 19
Днес: 24
»


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).