Кметът: Има два проекта за стадиона на Ботев, искам всичко да е прозрачно

Автор: Стойчо Генов
Коментари (31)
11:10 / 02.03.2020
14205
Съществуват два проекта за изграждането на стадион "Христо Ботев" и тепърва ще се обсъжда по кой ще се строи, предаде репортер на Plovdiv24.bg. Това потвърди днес кметът на града Здравко Димитров, който за пореден път гарантира, че държи всичко около съоръженията на двата футболни гранда да е прозрачно.

"За стадион "Христо Ботев“ има два проекта. Ще ми ги представят, но ще има обсъждане и обществена поръчка. Държа всичко да мине през сесия на Общински съвет. Искам всичко да е прозрачно, ще бъде качена информация на сайта на Общината. Както каза и премиерът, трябва да се знае всяка стотинка къде отива", каза днес кметът.

"Същото важи и за стадион "Локомотив“. От клуба казват, че имат готов проект. Колкото до претенциите на футболните Марица и Спартак: Както знаете, аз съм баскетболист. Волейболната Марица също играе много добре, но не съм чул от тях да имат претенции. В Пловдив са 150 клуба. Ако всеки има претенции, не знам дали бюджета на България ще стигне да оправим базата, която така или иначе е в лошо състояние", допълни още Здравко Димитров.

Гледайте в прикаченото видео цялото му изказване по темата!

Този браузър не поддържа видео елемента.



Виж коментарите (31)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 9
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).