Шеф в КПБП: Автошествието ще се състои! Протестите ще спрат, когато се монтира козирката на "Колежа"

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (7)
11:53 / 28.02.2020
5518
Предвиденото за утре автошествие с привърженици на Ботев (Пд) няма да се отменя, въпреки че държавата вече отпусна 25 млн. лева за довършването на "Колежа". Протестът на феновете започва веднага след края на шампионатния мач с Черно море, който е в събота от 15,00 часа на базата в Коматево. Новината за провеждането на автошествието потвърди Атанас Стафунски, който е член на Управителния съвет на Клуб на привържениците на Ботев Пловдив.

"Автошествието ще се състои по няколко причини. Първата стъпка за довършване на стадиона е направена, но това е само една стъпка. Тепърва общината ще трябва да прави много други стъпки. Тези стъпки ще трябва да бъдат следени от феновете дали се усвояват средствата както трябва и дали се действа с необходимата бързина. Нашите протести най-вероятно ще спрат, когато се монтира козирката на стадиона. Докато има някакви проблеми, протестите ще продължават. Ако няма проблеми, няма да има и протести", заяви днес Атанас Стафунски.


Виж коментарите (7)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).