ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (27)
Гришо направи първа тренировка в Акапулко, побърка фенките
Автор: Екип Plovdiv24.bg 21:24 / 20.02.2020Коментари (2)3834
©
Първата ни ракета Григор Димитров вече е в Акапулко и направи първа тренировка на централния корт преди започването на турнира, който спечели през 2014 година. Българинът беше посрещнат като звезда в мексиканския град, радвайки се на голям интерес.

Григор събра погледите по време на първата си тренировка в горещ Акапулко, излизайки на корта гол до кръста. Българинът спазваше указанията на треньора си Крис Гро, а снимки от заниманието плъзнаха в социалните мрежи. 

Самият Григор също се показа, радвайки фенките си. Той отбеляза, че е "много горещо", обяснявайки защо е предпочел да тренира само по шорти.

Нa очи се набива изпъкналата мускулна маса на Григор. Феновете му го поздравяват за перфектно оформеното тяло, като дори отбелязват, че е засенчил Кристиано Роналдо. Суперзвездата на Ювентус и световния футбол отдавна се слави като машина от мускули, който полага огромни грижи за фигурата си.

При пристигането в Акапулко Григор Димитров засне и клипче, показвайки красотите на Мексико. Звездата също публикува в профила си в "Инстаграм" специално видео с послание към феновете преди демонстративния мач срещу Рафаел Надал. Събраните средства от срещата ще подпомогнат фондацията на испанеца, както и Националната тенис фондация на САЩ, която организира събитието.

"Здравейте, поздрави от Акапулко. Просто исках да кажа колко съм развълнуван да видя всички вас в Атланта на 2 март, където ще играя срещу моя добър приятел Рафаел Надал. Така че си вземете билети и се надявам да се видим", обърна се Григор към феновете на тениса.

Българинът игра за последно в Акапулко през 2016 година, но през настоящия сезон ще се завърне на турнира "Abierto Mexicano Telcel". Надпреварата е от категория ATP 500 и ще се проведе в периода 24-29 февруари.

Домакините обръщат сериозно внимание и на другата звезда, която ще участва - швейцарецът Стан Вавринка, пише още "БлицСпорт".
Още по темата: общо новини по темата: 80
23.12.2020
17.12.2020
30.11.2020
23.11.2020
31.10.2020
30.10.2020
предишна страница [ 1/14 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Аман:: пак с тоя гришо хаскювската ракета ,не става за нищо нито гришко нито пулевич.
0
 
 
Колко фенки изпаднала в кома????? Колко направиха аборт???? Колко паднали перчема има??????? Басииии, как се пише статия....???? ХАХАХА.... Едно тяло, като на 90 % от спортистите, една крива и проста тиква, грозен и пъпчасал геййй и селска мутра има само гришо.....
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
След 1:8 от Септември, юношите на Ботев паднаха и от Славия
Легендарен отбор от Бундеслигата следи играч на Локо! От "Лаута" искат 3 млн. евро
Пловдивски тенисист игра срещу бивш №24 в света на четвъртфинал в Испания
Наш национал: Локо (Пд) играе най-стойностния футбол в България
Платек изненада, договорът на Керкез не е сигурен! Решението ще бъде взето следващия месец
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: