Треньорът на Виктория Волей: Видях неща, които трябва да подобрим

Автор: Стойчо Генов
Коментари (0)
22:35 / 18.01.2020
2606
Виктория Волей (Пловдив) продължава подготовката си за пролетния дял от първенството на мъжката Висша лига. Възпитаниците на треньора Атанас Митрев победиха Родопа (Смолян) с 4:1 гейма във втората си контрола за 2020 година. Спарингът се състоя в залата на СУ "Цар Симеон Велики“ в Пловдив, като двата щаба предварително се бяха разбрали да играят 5 гейма.

Преди два дни "викторианците“ отстъпиха на Арда с 1:3 отново в Пловдив. Тези, които играха тогава, сега получиха почивка за спаринга с тима от Смолян.

"Дадох почивка на основните фигури в нашия отбор, тъй като исках да видя в игра по-младите ни състезатели. Продължаваме в тренировъчен процес да се готвим за първия официален мач за пролетния полусезон, който е на 25 януари срещу Берое в Стара Загора. В първата контрола с Арда видях някои неща, на които трябва да наблегнем и да подобрим в официалните срещи“, заяви за официалния сайт на Виктория Волей треньорът Атанас Митрев.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 16
Днес: 0
»


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).