Георги Самуилов се обърна към всички ботевисти

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (38)
10:18 / 29.11.2019
21688
Изявление на Георги Самуилов:

Уважаеми ботевисти,

През изминалите дни в публичното пространство ръководството на клуба в мое лице е обект на несправедливи атаки и остри критики. Поставя се под въпрос ангажираността ми с каузата ПФК "Ботев Пловдив“ от тези, благодарение на които най-старият футболен клуб в България беше докаран почти до колапс.

За мен първостепенна задача продължава да бъде запазването на положителната атмосфера в клуба, изграждането на силна екипност и заздравяване на колектива. Това е дълъг процес, който изисква търпение, а видимите резултати идват след време.

Заедно с членовете на ръководството продължаваме да работим за завършването на строежа на клубния стадион, но това може да стане само по правилен и законен начин. Няма място за компромиси, когато става въпрос за дома на ПФК "Ботев Пловдив“.

С всяването на изкуствено напрежение и прокарването на изфабрикувани внушения се цели единствено да бъде разрушено постигнатото досега. В противен случай ще преосмисля моите действия!

Вярвам във вашата мъдрост и разум!

С уважение,

Георги Самуилов


Виж коментарите (38)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).