ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Анатоли Тодоров: Сам реших да напусна Локомотив
Автор: Екип Plovdiv24.bg 14:11 / 14.05.2009Коментари (0)1624
© Plovdiv24.bg
Офанзивният полузащитник изрази съжаление, че ще пропусне дербито с Ботев
Халфът Анатоли Тодоров заяви, че сам е взел решението да напусне Локомотив Пловдив четири кръга преди края на сезона. "От вчера не съм в Локомотив. Ще разтрогна по взаимно съгласие. Има много причини за това решение. Аз и мениджъра ми стигнахме до извода, че ще е по-добре да си тръгна. Решението си е мое, не съм бил гонен. Имам договор за още година. Можех да остана поне до лятото, да стоя и да тренирам , но решението беше изцяло мое - да си търся късмета на друго място. Имам идеи къде ще продължа, но нека първо разтрогна", коментира Тодоров.

Той заяви, че прекалено много се е раздухало спречкването му с Аян Садъков преди време. „Много се раздуха този скандал със Садъков. Писа се, че съм го бил псувал, а такова нещо нямаше. С него се разбрахме. Той каза, че не е чул да го псувам. Този скандал също може да е настроил много хора срещу мен. Това е минало. Със сигурност този скандал е и причината да попадам по-рядко в състава. Доста хора във футболната общественост се настроиха срещу мен. Чувах много неприятни изказвания. Не е имало кой знае какви остри думи. Съвсем нормално нещо, спор между футболист и треньор, който бе изкаран, че сме щели да стигнем до б


(с) ПОТВ
ой. Това беше спор, който тръгна от дребни неща. Не бях съгласен с негово твърдение, даже не си спомням точно за какво се скарахме", каза още Тодоров. Той допълни, че не е имал конфликт със съотборници или хора от ръководството.

Футболистът изрази съжаление единствено, че няма да може да вземе участие в дербито с Ботев. „Това е един мач, в който си заслужава да се играе. Изключително удоволствие. Всеки футболист, който го е изпитал, ще каже същото. Това е единственото нещо, за което съжалявам", каза Тодоров.

Полузащитникът коментира и ръководството на клуба, и информациите за забавени плащания. „Към мен шефовете на клуба са били коректни относно плащанията на заплати. В последно време не бях в групата и нямах премии. Знам, че имаше някакви забавяния, но вече не е и моя работа. Г-жа Топалова плаща заплати и не съм бил излъган. Може с известни забавяния, но обещаното се получава. Мисля, че така ще бъде и сега. Иначе много съжалявам, че не успях да дам най-доброто от себе си в Локомотив. Благодаря на феновете, които са най-добрата публика в България. Пожелавам им да подкрепят отбора както до сега", завърши Тодоров.

Източник: Gong.bg






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Актуални Четени Теми
Рекорд по внос на французи в Първа лига, Ботев и Локо с петима сънародници на Мбапе
Фенове на Локо: Триумф в черно-бяло! Пловдив е черно-бял!
Бомба със закъснител! Пратиха Железов на дербито Локо - Левски
Дубълът на Локо домакинства днес на стадион "Пловдив", входът е свободен
Локо пусна комбинирани билети за дербитата срещу Левски и ЦСКА-София
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: