ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (28)
Акрапович: Заслужена загуба, целият отбор се провали
Автор: Георги Кирилов 11:48 / 15.07.2019Коментари (9)5535
© Plovdiv24.bg
Наставникът на Локомотив (Пловдив) Бруно Акрапович беше много възмутен от своите играчи и им отправи остри критики след загубата с 1:3 при визитата си на Черно море от първия кръг на Първа лига.

 

“Заслужена загуба за нас. Не направихме това, което бяхме планирали. Всичките им голове дойдоха след наши грешки. Имаше играчи, които не слушаха или не искаха да слушат. Това е работа за мен да го оправя. Ако нещо не функционира, трябва да покажеш зъби и да решиш мача в своя полза, а не в полза на противника. Играем, когато ни е удобно, а футболът не е удобна работа. Заради тези играчи, които не се раздават 90 минути, загубихме мача. Конкретни имена? Целият отбор - от вратаря до последния нападател. Много съм сърдит, но няма да казвам повече. Играчите обаче трябва да оправят това, за да не стане проблем.

Срещу Славия 100% ще изглеждаме много по-добре от днес, защото познавам моите момчета. Искам мотивацията да е във всеки мач и да я показваме пред феновете. Футболистите не могат сами да си избират мачовете, в които да играят. Първата ни грешка би била още от сега да говорим за Радник или Спартак Търнава, защото в петък имаме мач за първенството", коментира Акрапович.
Още по темата: общо новини по темата: 398
09.11.2020
20.07.2020
20.07.2020
20.07.2020
17.07.2020
16.07.2020
предишна страница [ 1/67 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Чакаме Крушарски за мнението му за мача. Толкова могат.Не знам това дърво какво толкова го налага като титуляр. Смешка голяма е затова и 1:3 . Срам и резил. Да дойде Едо и Чоната да ви вкарат. Всичко идва от този тренер и някои куфари в отбора. Виерешко играеше по добре от тия патерици. Само Локо 1994.
0
 
 
Има напредък физкултурника-вече не им бучат голове от центъра на Джумаята...Ама къде е г-н Хъмпи- да не е избягал надалеч, че не може да търпи вече циганската воня?
0
 
 
Не направихме необходимата селекция след уникалния финал и шанса да играем в ЕКТ! Затова, няма как да очакваме нещо повече от представянето ни в изминалото първенство! За това вина има единствено Крушарски, който очевидно няма или не дава пари за селекция!!! Нито треньора нито играчите са виновни. Само Крушарски. Отбора показа в много мачове, че може, но имаше нужда от 4-5 класни попълнения. Не ги взехме обаче и резултатите от това тепърва ще се виждат. От вчерашния мач не могат да се правят никакви други изводи, както и от следващия. За ЕКТ ще изглеждаме много по-добре, но истината е, че без задължителната селекция, която НЕ направихме, шансовете ни там са нищожни! Крушарски да каже, защо не бе направена такава!?
0
 
 
Този цървул пак си завря човката тук.Папагал гледай си Коматеу и не си ври носа тук.За Локо ПД има кой да мисли.
-1
 
 
Да е*а и циганския катун барабар с бай бруно смешни и жалки сте всичките имате пети ,ама във г*за да си заврете манговци ,кво става Лудогорец,Черно море който ви хване той ви ши*а като квартална к***а сте.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Марица обяви контрола с Ботев на "Колежа"
Браво! Пловдивчанин спечели приза за най-прогресиращ млад играч на България
Избраха Динко Хоркаш за най-добър вратар в България за 2023 година
Пловдивски защитник е лидер в Литва, тимът му не допусна гол в четвърти пореден мач
Бароан игра срещу швейцарски колос! Нелеп автогол лиши отбора му от победа
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: