Тотев: Имаше голямо напрежение около "Колодрума", но издържахме теста

Автор: Стойчо Генов
Коментари (15)
12:13 / 02.07.2019
6052
Кметът на Пловдив Иван Тотев призна, че е много щастлив от факта, че зала "Колодрума" бе пълна в трите дни, в които приемаше мачовете от волейболната Лига на нациите, предаде репортер на Plovdiv24.bg. Според градоначалника Пловдив има вече самочувствие да поиска ново домакинство за голямо волейболно събитие в многофункционалното съоръжение.

"Като ръководство на Община Пловдив, това беше голям тест за нас. Първо, дали ще харесат залата - федерацията, отборите, нашите национали. И след това дали пловдивчани ще припознаят волейбола. Ако това събитие не беше минало по този начин в Пловдив, ние нямаше да имаме никакъв друг шанс да получим домакинство. Във всеки един разговор, който сме водили с волейболната федерация, ни даваха пример с Варна - как там пълнят залата и как хората обичали волейбола", заяви пред камерата на Plovdiv24.bg Иван Тотев.

"Имаше много голямо политическо напрежение около зала "Колодрума“. Много я критикуват и плюят години наред. Аз съм толкова щастлив, че издържахме този тест. Още отсега можем да почваме да си говорим кога ще е следващото домакинство в "Колодрума“. Вече имаме силно самочувствие, сядаме на масата и преговаряме. Ако не бяха дошли толкова много хора в залата, това сега не можеше да стане", допълни още кметът.

Гледайте в прикаченото видео цялото изказване на Тотев по темата за "Колодрума"!

Този браузър не поддържа видео елемента.



Виж коментарите (15)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 16
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).