ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Локо с шеста пролетна победа след 1:0 над Миньор
Автор: Екип Plovdiv24.bg 17:54 / 25.04.2009Коментари (0)8824
Павле Делибашич бележи със странична ножица победното попадение
Напук на всички шопски медии, които се скъсаха два дни да обясняват как отборът на Локо е продал двубоя с Миньор, „смърфовете" биха своите гости в мъжки двубои, изпъстрен с единоборства и оцветен с два червени картона. Единственото попадение отбеляза Павле Делибашич 10-на минути преди края.

Двубоят започна остро още от първите минути. Опасните положения пред двете врати отстъпиха място на твърдите единоборства в центъра на терена.

Все пак първата възможност за гол, противно на логиката, бе на сметката на гостите от Перник. При едно разбъркване в наказателното поле в 20-та минута, Дюлгеров имаше възможност да стреля със задна ножица, но Стоян Ставрев спаси.

В 22-та минута футболист на Локо се откъсна по дясното крило, но бе фаулиран от Дюлгеров. Двата отбора се спречкаха, а реферът Ставров показа незаслужен и много пресилен червен картон на Дани Кики.

Точно десетина минути по-късно реферът реши да възстанови равенството на играчите на терена гонейки, отново пресилено, Руменов от гостите.

След почивката Локо бе по-добрият отбор на терена и атакуваше през цялото време. Най-чистата възможност за гол пропиля Павле Делибашич. Сърбинът бе изведен сам срещу вратаря, след перфектно центриране на Искрен Писаров, но от упор стреля право в тялото на Чворович.

Все пак Делибашич се реваншира за пропуска си в 82-та минута. Обичайният заподозрян Даксон Да Силва центрира от дясно, Чворович се просна върху свой съотборник, топката попадна в Делибашич, който с гръб към вратата със странична ножица реализира единственото попадение.

В този двубой трябва да се отбележи и добрата работа със смените на Аян Садъков. Когато Локомотив остана с човек по-малко, треньорът не се поколеба и извади един от двамата си нападатели Георги Данов, като на негово място пусна Искрен Писаров и по този начин възстанови силите в така важната среда на терена, след изгонването на бързоногото крило Дани Кики. През второто полувреме, при числено равенство на терена, Садъков отново предприе смел ход и пусна втори нападател в лицето на Димитър Илиев. Удачно бе и пускането и на опитния Иван Караманов, който в последните минути много добре разиграваше и задържаше топката в средата на терена, като по този начин не позволи на гостите да окажат финален натиск.

 

Още по темата: общо новини по темата: 8
20.05.2009
29.04.2009
25.04.2009
25.04.2009
25.04.2009
25.04.2009
предишна страница [ 1/2 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Актуални Четени Теми
Премина от Локо в АЕЛ, но сега го очаква още по-силен трансфер
Емо Наков: Нефутболни съветници на Жоро Илиев уволниха Едо през 2004 г. Огромна грешка!
Неопитни съдии за мачовете на Локо и Ботев
Бърза реакция на футболистите от Локомотив, подкрепиха младо семейство в тежко положение
Локо посъветва феновете си да дойдат по-рано в "Коматево"
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: